• Ilmainen toimitus yli 60€ ostoksille
  • Pikkupaketit suoraan postilaatikkoon vain 2,90€
  • Ilmainen toimitus yli 60€ ostoksille
  • Pikkupaketit suoraan postilaatikkoon vain 2,90€

Theta eteerinen öljy, luomu, 10 ml

10,90 €

15,90 €

Varastossa

Kuvaus

Theta on 100% luomulaatuisten eteeristen öljyjen sekoitus tukemaan sisäistä hehkua ja hyvää oloa. Ihanteellinen hetkiin jolloin kaipaat lämpöä ja turvallisuuden tunnetta.


Zoi Organic Theta -tuoksusekoitus on luotu tukemaan turvallisuudentunnetta. Sen sisältämä sekoitus luomulaatuisia eteerisiä öljyjä on valittu siten, että jokainen tuoksu ja sen aromaattiset ominaisuudet tukevat toisiaan synergisesti, luoden lämpimän kokonaisuuden.


Thetan latvatuoksuna hehkuu elinvoimainen appelsiini. Ydintuoksuna on pehmeän mausteinen kaneli ja viehkeän tasapainoittava ruusupelargonia. Mukana myös hitunen neilikan lämpöä. Juureva seetripuu luo vakaan pohjan tälle blendille, joka on kuin Sisilian syleilevä aurinko syyskuussa.


Tiesitkö?

Theta on kreikkalaisten aakkosten kahdeksas kirjain. Kirjain on johdettu muinaisessa Egyptissä käytössä olleesta symbolista, joka merkitsi aurinkoa. Meditaation aikana tapahtuvat aivojen sähkökäyrät tunnetaan nimellä Theta.


Käyttövinkit:

• Käytä diffuuserissa, kun tarvitset lämpöä ja turvallisuuden tunnetta.

• Laimenna pohjaöljyyn (esim. viinirypäleen siemenöljy) ja tee aurinkoinen Roll On -tuoksu.

• Tee vartaloöljy sekoittamalla eteeristä öljyä pohjaöljyyn, tai lisää muutama tippa neutraaliin suihkugeeliin.


Laimenna eteerinen öljy aina ennen käyttöä iholle.


Sisältää: appelsiini (Citrus Sinensis), seetripuu (Cedrus Atlantica), ruusupelargonia (Pelargonium Graveolens), kaneli (Cinnamomum Zeylanicum), neilikka (Eugenia Caryaphyllus). Kaikki ainesosat ovat luomulaatuisia.