• Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
  • Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
Sitruunan eteerinen öljy, luomu

Sitruunan eteerinen öljy, luomu

11,00 €
−50 %

5,50 €

Tuote loppu varastosta

Kuvaus

Sitruunan raikkaan tuoksun jokainen tunnistaa. Se voi kohottaa mielialaa, virkistää ja puhdistaa diffuuserissa. Toisaalta desinfioivana öljynä sitruuna antaa myös pikantin lisän siivouspäivään. Unohda keinotekoiset kemikaalit, ja lisää raikas eteerinen öljy osaksi siivousrutiiniasi!

Sitruunan eteerinen öljy kylmäpuristetaan hedelmän kuoresta. Aromaterapeuttisesti sitruunaöljy voi kohottaa mieltä ja innostaa positiiviseen ajatteluun. Sen raikas tuoksu voi myös auttaa keskittymään, ja parantaa näin ollen työtehoa.

Ihonhoidossa sitruunan eteeristä öljyä voidaan käyttää rasvaisen ihon hoidossa. Vältä kuitenkin sitruunaöljyn käyttämistä iholla suorassa auringonvalossa. Muiden sitrusöljyjen tapaan sitruunan eteerinen öljy herkistää ihosi auringonvalolle.


Voit käyttää sitruunan eteeristä öljyä mm. seuraavasti:


HUONETUOKSUNA

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä diffuuseriin, ja nauti sitruunan virkistävästä aromista. Tai tee raikas suihkutettava huonetuoksu lisäämällä eteeristä öljyä veden sekaan suihkepulloon.

IHONHOIDOSSA

Raikas sitruuna sopii erityisesti rasvaiselle iholle. Tee kasvo- tai vartaloöljy kylmäpuristettuun kasviöljyyn. Vältä sitruunaöljyn käyttämistä iholla suorassa auringonvalossa 12 tunnin ajan.

HIUSTENHOIDOSSA

Voit saada auringossa luonnollisia vaaleita raitoja suihkimalla veteen sekoitettua sitruunaöljyä hiuksiisi. Saattaa auttaa myös hilseilevään päänahkaan.

KYLVYSSÄ TAI JALKAKYLVYSSÄ

Lisää muutama tippa sitruunan eteeristä öljyä neutraalin suihkugeelin sekaan, tai tee piristävä jalkakylpy emulgoimalla eteerinen öljy suolaan.

YLEISEEN PIRISTYKSEEN TAI RAUHOITTUMISEEN

Tee eteerisestä öljystä roll on -tuoksu tai lisää muutama tippa diffuuserikoruun ja nauti tuoksusta koko päivä.

SIIVOUSPÄIVÄNÄ JA PYYKIN PESUSSA

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä tuoksuttoman pyykinpesuaineen sekaan tai tee pyykkietikkaa. Piristä siivouspäivääsi luonnollisella siivousaineella ilman keinotekoisia kemikaaleja.


Laimenna eteerinen öljy aina ennen käyttöä iholle.


Citrus Limonum, 10 ml