• Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
  • Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
Sitruunaeukalyptuksen eteerinen öljy, luomu

Sitruunaeukalyptuksen eteerinen öljy, luomu

11,00 €
−50 %

5,50 €

Varastossa

Kuvaus

Sitruunaeukalyptuksen tuoksussa yhdistyvät raikkaan sitruunan ja virkeän eukalyptuksen ominaisuudet – erinomainen virkistämään oloa ja puhdistamaan huoneilmaa.

Sitruunaeukalyptus on raikastava ja puhdistava tuoksu. Tässä öljyssä luontaisesti esiintyvät kemialliset ainesosat tunnetaan myös tehokkaana hyttysten karkottajana. Erinomainen öljy raikastamaan tunkkaista huoneilmaa.

Sitruunaeukalyptuksen eteerisestä öljystä saadaan myös tutkitusti maailmalla esiintyviä koronaviruksia tappavaa Citriodiolia®. Tässä luonnollisessa prosessissa luonnon omaa ikääntymisprosessia jäljitellen sitruunaeukalyptuksen eteerisen öljyn runsaasti sisältämä sitronellooli muunnetaan p-mentaani-3,8-dioliksi (PMD). Luonnollisessa eteerisessä öljyssä PMD:tä esiintyy pieniä määriä.


Tiesitkö? Australiasta kotoisin oleva sitruunaeukalyptuspuu on yksi maailman korkeimmaksi kasvavia lehtipuita. Sen elinvoimasta kertoo myös se, että puun vuosittainen kasvu on jopa 2 metriä. Sitruunaeukalyptuksen kuivattuja lehtiä on käytetty iät ja ajat pitämään tuholaishyönteiset poissa kaapeista.


Käytä sitruunaeukalyptuksen eteeristä öljyä:


HUONEILMAN RAIKASTAMISEEN/PUHDISTAMISEEN

Käytä diffuuserissa raikastaaksesi ”pysähtyneen” huoneilman suljetuissa tiloissa. Lisää muutama tippa eteeristä öljyä diffuuseriin ja nauti hyväntuoksuisesta kodista, tai tee raikas suihkutettava huonetuoksu lisäämällä eteeristä öljyä veden sekaan suihkepulloon.

LISÄNÄ KÄSI- TAI VARTALOSAIPPUASSA

Lisää muutamia tippoja sitruunaeukalyptuksen eteeristä öljyä nestemäiseen käsi- tai suihkusaippuaan. Annostus noin 10 tippaa/100 ml.

KODIN SIIVOUKSESSA

Tee luonnollinen siivousaine lisäämällä suihkepulloon yhden osan etikkaa, noin 20 tippaa eteeristä öljyä ja 9 osaa vettä. Voit käyttää etikan sijaan myös neutraalia kodin yleispuhdistusainetta.

LUONNOLLISENA HYTTYSKARKOTTEENA

Lisää muutamia tippoja sitruunaruohon eteeristä öljyä veden sekaan suihkepulloon, ja käytä hyttyskarkotteen tavoin. Ravista hyvin ennen käyttöä.


Eucalyptus Citriodora, 10 ml