Sitruuna eteerinen öljy, luomu, 10 ml

Varastossa

Kuvaus

Sitruunan raikkaan tuoksun jokainen tunnistaa. Se kohottaa mielialaa, virkistää ja puhdistaa diffuuserissa - toisaalta desinfioivana öljynä antaa myös pikantin lisän siivouksessa.

Sitruunan eteerinen öljy kylmäpuristetaan hedelmän kuoresta. Sen raikas tuoksu auttaa keskittymään, ja parantaa näin ollen työtehoa. Ihonhoidossa sitruunan eteeristä öljyä käytetään rasvaisen ihon hoidossa. Auringossa vaaleisiin hiuksiin voi saada luonnollisia raitoja sitruunan eteerisellä öljyllä. Sekoita suihkepulloon vettä ja sitruunan eteeristä öljyä ja suihki hiuksiin. Vältä kuitenkin sitruunaöljyn käyttämistä iholla auringonvalossa. Muiden sitrusöljyjen tapaan sitruunan eteerinen öljy herkistää auringonvalolle.

Siivouksessa sitruunan eteerinen öljy on erinomainen sekä tuoksunsa että ominaisuuksien puolesta. Desinfioiva sitruunaöljy kirkastaa ja puhdistaa pintoja sekä antaa ihanan raikkaan tuoksun koko kotiin!


Voit käyttää eteerisiä öljyjä seuraavasti:


HUONETUOKSUNA

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä diffuuseriin ja nauti hyväntuoksuisesta kodista, tai tee raikas suihkutettava huonetuoksu lisäämällä eteeristä öljyä veden sekaan suihkepulloon.

VARTALO- JA HIERONTAÖLJYSSÄ / AROMATERAPIASSA

Lisää 1-3 tippaa eteeristä öljyä ruokalusikalliseen kylmäpuristettua kasviöljyä (esim. kookosöljy).

PYYKIN PESUSSA

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä tuoksuttoman pyykinpesuaineen sekaan tai tee pyykkietikkaa.

KODIN SIIVOUKSESSA

Lisää eteeristä öljyä tuoksuttoman yleispuhdistusaineen tai etikan sekaan suihkepulloon. Männyn eteerinen öljy on desinfioiva ja sitruunan pirteä tuoksu antaa pikantin säväyksen siivoukseen!

KYLVYSSÄ TAI SAUNATUOKSUNA

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä löylyveden sekaan ja nauti rentouttavasta löylyhetkestä.

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä neutraalin suihkugeelin tai shampoon sekaan. Rosmariini hoitaa sekä päänahkaa että ihoa!
Tee jalkakylpy emulgoimalla eteerinen öljy suolaan.

FLUNSSA-AIKANA

Käytä hengitysteitä avaavia eteerisiä öljyjä diffuuserissa tai höyryhengityksessä. Voit myös sekoittaa viilentävää eukalyptuksen eteeristä öljyä kasviöljyyn ja levittää rintakehään helpottaaksesi tukkoista oloa.

LUONNOLLISEEN KOSMETIIKKAAN

Tee hemmoitteleva vartalokuorinta tai kasvonaamio - tai käytä eteeristä öljyä osana partaöljyä!

YLEISEEN PIRISTYKSEEN TAI RAUHOITTUMISEEN

Tee eteerisestä öljystä roll on -tuoksu tai lisää muutama tippa diffuuserikoruun ja nauti tuoksusta koko päivä.


Laimenna eteerinen öljy aina ennen käyttöä iholle.


Citrus Limonum, 10 ml