Seetripuu eteerinen öljy, luomu, 10 ml

Varastossa

Kuvaus

Seetripuun vakautta tulvillaan oleva tuoksu tekee siitä hyvin monikäyttöisen öljyn hyvinvoinnin tukemiseen. Lisäksi se sopii myös erinomaisesti yhteen lähes kaikkien muiden öljyjen kanssa.

Seetripuun metsäisen balsaminen tuoksu tuo elävästi mieleen puun tukevan rungon, mikä tasapainottaa ja tuo vakautta elämään. Se sopii myös ihonhoitoon ja lisäämään hiusten kiiltävyyttä. Seetripuun eteerinen öljy voi myös lievittää lihaskipua ja turvotusta esimerkiksi kuntoilun jälkeen.

Tiesitkö? Seetripuu on nimetty kreikankielen sanasta ’cedrus.’ Muinaiset kreikkalaiset puolestaan lainasivat sanan arabiankielestä, missä sanan ’kedron’ tarkoitus oli ’voimakas’. Jopa nykyään setripuu on Libanonin kansallinen symboli, jota arvostetaan sen vaikuttavan koon, kestävyyden ja voiman vuoksi.


Voit käyttää eteerisiä öljyjä seuraavasti:


HUONETUOKSUNA

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä diffuuseriin ja nauti hyväntuoksuisesta kodista, tai tee raikas suihkutettava huonetuoksu lisäämällä eteeristä öljyä veden sekaan suihkepulloon.

VARTALO- JA HIERONTAÖLJYSSÄ / AROMATERAPIASSA

Lisää 1-3 tippaa eteeristä öljyä ruokalusikalliseen kylmäpuristettua kasviöljyä (esim. kookosöljy).

PYYKIN PESUSSA

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä tuoksuttoman pyykinpesuaineen sekaan tai tee pyykkietikkaa.

KODIN SIIVOUKSESSA

Lisää eteeristä öljyä tuoksuttoman yleispuhdistusaineen tai etikan sekaan suihkepulloon. Männyn eteerinen öljy on desinfioiva ja sitruunan pirteä tuoksu antaa pikantin säväyksen siivoukseen!

KYLVYSSÄ TAI SAUNATUOKSUNA

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä löylyveden sekaan ja nauti rentouttavasta löylyhetkestä.

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä neutraalin suihkugeelin tai shampoon sekaan. Rosmariini hoitaa sekä päänahkaa että ihoa!

Tee jalkakylpy emulgoimalla eteerinen öljy suolaan.

FLUNSSA-AIKANA

Käytä hengitysteitä avaavia eteerisiä öljyjä diffuuserissa tai höyryhengityksessä. Voit myös sekoittaa viilentävää eukalyptuksen eteeristä öljyä kasviöljyyn ja levittää rintakehään helpottaaksesi tukkoista oloa.

LUONNOLLISEEN KOSMETIIKKAAN

Tee hemmoitteleva vartalokuorinta tai kasvonaamio - tai käytä eteeristä öljyä osana partaöljyä!

YLEISEEN PIRISTYKSEEN TAI RAUHOITTUMISEEN

Tee eteerisestä öljystä roll on -tuoksu tai lisää muutama tippa diffuuserikoruun ja nauti tuoksusta koko päivä.


Laimenna eteerinen öljy aina ennen käyttöä iholle.


Cedrus Atlantica, 10 ml