• Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
  • Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
Rosmariinin eteerinen öljy, luomu

Rosmariinin eteerinen öljy, luomu

13,00 €
−50 %

6,50 €

Varastossa

Kuvaus

Stimuloivan rosmariinin sanotaan selkeyttävän ajattelua ja parantavan muistia, sekä poistavan väsymystä ja edistävän stressinsietokykyä. Rosmariinin eteerisessä öljyssä on raikas ja yrttinen – jopa minttuinen tuoksu.

Yrttinen rosmariini saattaa myös rentouttaa lihaksia ja vahvistaa hiuksia. Tätä vahvistavaa öljyä käytetäänkin laajalti hiusten ja hiuspohjan hoidossa. Rosmariinin eteerinen öljy voi tasapainottaa talin eritystä ja auttaa hilseilevään päänahkaan. Sopii myös rasvaisen ihon hoitoon. Rosmariinin sanotaan kirkastavan ja kiinteyttävän ihoa, supistavan ihohuokosia sekä edistävän ja tasapainottavan ihon pintaverenkiertoa.

Tiesitkö? Jo muinaiset egyptiläiset tunsivat rosmariinin terveysvaikutukset ja käyttivät sitä kauneudenhoitoon ja hyvinvointiin. Sanotaan myös, että ennen vanhaan opiskelijat pitivät rosmariiniseppeleitä päässään parantaakseen aivotoimintaansa.


Voit käyttää rosmariinin eteeristä öljyä mm. seuraavasti:


HUONETUOKSUNA

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä diffuuseriin, ja nauti rosmariinin raikkaasta aromista. Tai tee raikas suihkutettava huonetuoksu lisäämällä eteeristä öljyä veden sekaan suihkepulloon.

IHONHOIDOSSA

Yrttinen rosmariini sopii erityisesti rasvaiselle iholle tasapainottamaan talin eritystä.

HIUSTENHOIDOSSA

Virkistää ja vahvistaa hiuspohjaa. Lisää 1-3 tippaa rosmariinin eteeristä öljyä ruokalusikalliseen kylmäpuristettua kasviöljyä. Levitä öljy hiuspohjaan ennen pesua, ja anna vaikuttaa puolesta tunnista tuntiin. Voit lisätä eteeristä öljyä myös neutraalin shampoon sekaan.

JALKAKYLVYSSÄ

Tee virkistävä jalkakylpy emulgoimalla eteerinen öljy suolaan.


Laimenna eteerinen öljy aina ennen käyttöä iholle.


Rosmarinus Officinalis, 10 ml


Mikäli kärsit korkeasta verenpaineesta tai epilepsiasta, tulisi sinun välttää rosmariiniöljyn käyttöä. Myös odottavien äitien tulisi välttää rosmariiniöljyä, sillä sitä on vuosien saatossa käytetty mm. synnytyksen käynnistykseen.