• Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
  • Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
Mustapippuri, eteerinen öljy, 10ml

Mustapippuri, eteerinen öljy, 10ml

12,00 €
−50 %

6,00 €

Varastossa

Kuvaus

Mustapippurin eteerisellä öljyllä on rikas, aromaattinen ja mausteinen tuoksu. Aromaterapiakäytössä mustapippuri voi rauhoittaa hermostuneisuutta, ja hieronnassa sen lämmittävä vaikutus edistää rentouttavaa kokemusta.


Mustapippurin eteerinen öljy höyrytislataan Intiassa kasvavan Piper Nigrum -kukkivan köynnöksen aurinkokuivatuista marjoista. Mustapippurin eteerisessä öljyssä on hieno aromaattinen profiili täyteläistä, energisoivaa mausteisuutta, ripauksella hienovaraisia kukkais- ja hedelmäaromeja. Täydellinen öljy lisäämään lämpöä ja energiaa aromahieronnassa.

Mustapippurin voimakkaiden kemiallisten komponenttien ansiosta tämä eteerinen öljy on paljon enemmän kuin vain mauste keittiössä. Mustapippurin eteeristä öljyä käytetään laajalti pieninä määrinä hajuvesissä herättelemään tuoksun ylänuotteja, sekä lisäämään tuoksun syvyyttä. Aromahieronnassa käytettynä mustapippuriöljy ei ainoastaan tarjoa lämpimiä tuntemuksia hieronnan aikana, vaan sen aromaattiset komponentit auttavat myös parantamaan rentouttavaa kokemusta.

Emotionaalisesti ja energisesti mustapippurin eteerinen öljy voi auttaa rauhoittamaan kiristyneitä tunteita. Lisäksi tämän mausteisen eteerisen öljyn sanotaan kannustavan romanttiseen tunnelmaan, ja sitä pidetäänkin laajalti intiimien tunteiden herättelijänä.


Piper Nigrum 10ml