• Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
  • Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
May Chang eteerinen öljy, luomu

May Chang eteerinen öljy, luomu

13,00 €
−50 %

6,50 €

Varastossa

Kuvaus

May Chang eteeristä öljyä kutsutaan toisinaan myös ’tyyneyden öljyksi’ eikä ole vaikea ymmärtää miksi – sen trooppisen kukkainen tuoksu tasapainottaa tunteita ja toimii etenkin stressinhallinnassa. Tämä pieni trooppinen puu on kotoisin Kiinasta, missä sen sanotaan olevan nuorekkaan ihon salaisuus. May Changin, eli Litsean, tuoksuvilla kukilla ja lehdillä on samantyyppinen tuoksu kuin sitruunaruoholla.

May Chang öljyn tuoksu on kukkaisen hedelmäinen ja kevyen mausteinen. Sillä on paitsi rauhoittavia, myös mielialaa keventäviä vaikutuksia. Diffuuserissa käytettynä se on erinomainen luomaan rentoutumiseen otollista tunnelmaa. Käytetään muun muassa meditaation tukena, mutta sopii myös ihonhoitoon (laimennus 1%, eli 1 tippa eteeristä öljyä ruokalusikalliseen pohjaöljyä tms.)


Käytä May Chang eteeristä öljyä mm. seuraavasti:


HUONETUOKSUNA

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä diffuuseriin ja nauti hyväntuoksuisesta kodista, tai tee raikas suihkutettava huonetuoksu lisäämällä eteeristä öljyä veden sekaan suihkepulloon.

VARTALO- JA HIERONTAÖLJYSSÄ / AROMATERAPIASSA

Lisää 1-3 tippaa eteeristä öljyä ruokalusikalliseen kylmäpuristettua kasviöljyä (esim. manteliöljy).

PYYKIN PESUSSA

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä tuoksuttoman pyykinpesuaineen sekaan tai tee pyykkietikkaa.

KODIN SIIVOUKSESSA

Lisää eteeristä öljyä tuoksuttoman yleispuhdistusaineen tai etikan sekaan suihkepulloon. May Chang eteerinen öljy antaa miellyttävän tuoksun koko kotiin!

DIY KOSMETIIKKAAN

May Chang tuoksu on ihana etenkin vartalokuorinnassa. Lisää kookossokeriin manteliöljyä ja 1% laimennuksella May Chang eteeristä öljyä. Nauti pehmeästä ihosta!


Laimenna eteerinen öljy aina ennen käyttöä iholle.


Litsea Cubeba, 10 ml