• Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
  • Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
Laventeli, eteerinen öljy, 10ml

Laventeli, eteerinen öljy, 10ml

11,00 €
−50 %

5,50 €

Tuote loppu varastosta

Kuvaus

Hellävaraista laventeliöljyä sanotaan eteeristen öljyjen äidiksi – eikä suotta! Laventeli tunnetaan sen rauhoittavista ominaisuuksistaan. Se on erinomainen öljy takaamaan levollisen yön, tai tukemaan rentoutumishetkiä. Laventeli on arvostettu myös sen puhdistavien ominaisuuksiensa ansiosta.

Sen lisäksi, että laventelin eteerinen öljy rauhoittaa sinut levollisiin uniin, saattaa se myös laukaista lihasjännitystä ja auttaa erilaisiin kiputiloihin. Laventelin rikas tuoksu on kukkea ja syvä, sisältäen makeutta. Laventelin eteerinen öljy on erinomainen diffuuserissa tukemaan rentoutumista. Pohjaöljyn kanssa jalkapohjiin levitettynä se edistää rauhallista unta.

Kokeile laventelia myös pieniin palovammoihin tai hyönteisen pistoihin tiputtamalla öljyä tippa suoraan iholle. Laventeli on yksi harvoista eteerisistä öljyistä, jota voi käyttää iholla laimentamattomana. Laventeliöljyn tiedetään rauhoittavan ihoa sekä poistavan tulehdusta ja tappavan bakteereita.


Voit käyttää laventelin eteeristä öljyä mm. seuraavasti:


HYTTYSEN PISTOIHIN JA PIENIIN PALOVAMMOIHIN

Hiero paikallisesti muutama tippa laventelin eteeristä öljyä pistokohtaan tai pieneen palovammaan. Auttaa kutinaan ja nopeuttaa ihon paranemista.

HUONETUOKSUNA

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä diffuuseriin, ja nauti hyväntuoksuisesta kodista. Tai tee raikas suihkutettava huonetuoksu lisäämällä eteeristä öljyä veden sekaan suihkepulloon.

VARTALO- JA HIERONTAÖLJYSSÄ / AROMATERAPIASSA

Lisää 1-3 tippaa eteeristä öljyä ruokalusikalliseen kylmäpuristettua kasviöljyä (esim. manteliöljy). Hiero iltaisin jalkapohjiin, mikäli kärsit levottomista öistä.

PYYKIN PESUSSA

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä neutraalin pyykinpesuaineen sekaan tai tee pyykkietikkaa.

KYLVYSSÄ

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä neutraalin suihkugeelin tai shampoon sekaan, tai tee jalkakylpy emulgoimalla eteerinen öljy suolaan.

YLEISEEN RAUHOITTUMISEEN

Tee eteerisestä öljystä roll on -tuoksu ja lisää tuoksua pulssikohtiisi, tai laita muutama tippa öljyä diffuuserikoruun ja rentoudu. Lisää muutama tippa laventeliöljyä tyynyliinan reunaan, mikäli tunnet itsesi rauhattomaksi nukkumaan mennessä.


Laimenna eteerinen öljy aina ennen käyttöä iholle.


Lavandula Angustifolia, 10 ml