• Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
  • Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
Lambda eteerinen tuoksusekoitus, luomu, 10 ml

Lambda eteerinen tuoksusekoitus, luomu, 10 ml

Tuote loppu varastosta

Kuvaus

Lambda on 100% luomulaatuisten eteeristen öljyjen sekoitus tukemaan rentoutumishetkiä. Sen olemus luo vapauttavan tunnelman, joka on omiaan hiljentymiseen.

Zoi Organic Lambda -tuoksusekoitus on tehty rentoutumishetkiin. Sen sisältämä sekoitus luomulaatuisia eteerisiä öljyjä on valittu siten, että jokainen tuoksu ja sen aromaattiset ominaisuudet tukevat toisiaan synergisesti.

Lambdan latvatuoksuna toimii silkinpehmeä laventeli ja viehkeä may chang. Tuoksussa yhdistyy kahden eri laventelilajikkeen ominaisuudet; Angustifolia luo pehmeyden, Spike-lajike lisää parantavaa voimaa ja toimii samalla lähempänä tuoksun ydintä. Kukkainen may chang tasapainottaa tunteita, auttaen stressinhallinnassa. Juurituoksuna toimii aina luotettava kaksikko patchouli ja seetripuu. Näiden puutuoksujen sisältämät, kasveissa luonnonmukaisesti esiintyvät seskviterpiinit, tukevat alitajunnasta kumpuavaa rauhaa.

Tiesitkö?

Lambda on kreikkalaisten aakkosten 11:sta kirjain. Tieteessä termiä käytetään aallonpituuden symbolina; kosmologiassa lambda viittaa energian tiheyteen. Symbolisesti, lambdan ylöspäin osoittavan muodon voi ajatella vastustavan painovoimaa.


Voit käyttää eteerisiä öljyjä seuraavasti:


HUONETUOKSUNA

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä diffuuseriin ja nauti hyväntuoksuisesta kodista, tai tee raikas suihkutettava huonetuoksu lisäämällä eteeristä öljyä veden sekaan suihkepulloon.

VARTALO- JA HIERONTAÖLJYSSÄ / AROMATERAPIASSA

Lisää 1-3 tippaa eteeristä öljyä ruokalusikalliseen kylmäpuristettua kasviöljyä (esim. kookosöljy).

PYYKIN PESUSSA

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä tuoksuttoman pyykinpesuaineen sekaan tai tee pyykkietikkaa.

KODIN SIIVOUKSESSA

Lisää eteeristä öljyä tuoksuttoman yleispuhdistusaineen tai etikan sekaan suihkepulloon. Männyn eteerinen öljy on desinfioiva ja sitruunan pirteä tuoksu antaa pikantin säväyksen siivoukseen!

KYLVYSSÄ TAI SAUNATUOKSUNA

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä löylyveden sekaan ja nauti rentouttavasta löylyhetkestä.

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä neutraalin suihkugeelin tai shampoon sekaan. Rosmariini hoitaa sekä päänahkaa että ihoa!

Tee jalkakylpy emulgoimalla eteerinen öljy suolaan.

FLUNSSA-AIKANA

Käytä hengitysteitä avaavia eteerisiä öljyjä diffuuserissa tai höyryhengityksessä. Voit myös sekoittaa viilentävää eukalyptuksen eteeristä öljyä kasviöljyyn ja levittää rintakehään helpottaaksesi tukkoista oloa.

LUONNOLLISEEN KOSMETIIKKAAN

Tee hemmoitteleva vartalokuorinta tai kasvonaamio - tai käytä eteeristä öljyä osana partaöljyä!

YLEISEEN PIRISTYKSEEN TAI RAUHOITTUMISEEN

Tee eteerisestä öljystä roll on -tuoksu tai lisää muutama tippa diffuuserikoruun ja nauti tuoksusta koko päivä.


Laimenna eteerinen öljy aina ennen käyttöä iholle.


Sisältää: may chang (Litsea Cubeba), seetripuu (Cedrus Atlantica), laventeli (Lavandula Angustifolia), laventeli (Lavandula Latifolia), patchouli (Pogostemon Cablin). Kaikki ainesosat ovat luomulaatuisia.