• Ilmainen toimitus yli 60€ ostoksille
  • Pikkupaketit suoraan postilaatikkoon vain 2,90€
  • Ilmainen toimitus yli 60€ ostoksille
  • Pikkupaketit suoraan postilaatikkoon vain 2,90€

Lambda eteerinen öljy, luomu, 10 ml

10,90 €

15,90 €

Varastossa

Kuvaus

Lambda on 100% luomulaatuisten eteeristen öljyjen sekoitus tukemaan rentoutumishetkiä. Sen olemus luo vapauttavan tunnelman, joka on omiaan hiljentymiseen.


Zoi Organic Lambda -tuoksusekoitus on tehty rentoutumishetkiin. Sen sisältämä sekoitus luomulaatuisia eteerisiä öljyjä on valittu siten, että jokainen tuoksu ja sen aromaattiset ominaisuudet tukevat toisiaan synergisesti.


Lambdan latvatuoksuna toimii silkinpehmeä laventeli ja viehkeä may chang. Tuoksussa yhdistyy kahden eri laventelilajikkeen ominaisuudet; Angustifolia luo pehmeyden, Spike-lajike lisää parantavaa voimaa ja toimii samalla lähempänä tuoksun ydintä. Kukkainen may chang tasapainottaa tunteita, auttaen stressinhallinnassa. Juurituoksuna toimii aina luotettava kaksikko patchouli ja seetripuu. Näiden puutuoksujen sisältämät, kasveissa luonnonmukaisesti esiintyvät seskviterpiinit, tukevat alitajunnasta kumpuavaa rauhaa.


Tiesitkö?

Lambda on kreikkalaisten aakkosten 11:sta kirjain. Tieteessä termiä käytetään aallonpituuden symbolina; kosmologiassa lambda viittaa energian tiheyteen. Symbolisesti, lambdan ylöspäin osoittavan muodon voi ajatella vastustavan painovoimaa.


Käyttövinkit:

• Käytä diffuuserissa iltaisin, tai kun haluat rentoutua.

• Laimenna pohjaöljyyn (esim. viinirypäleen siemenöljy) ja tee rentouttava Roll On -tuoksu.

• Tee pyykkietikkaa sekoittamalla väkiviinaetikkaa, vettä ja eteeristä öljyä. Käytä huuhteluaineen sijaan.

• Tee vartaloöljy sekoittamalla eteeristä öljyä pohjaöljyyn (esim. viinirypäleen siemenöljy) tai lisää muutama tippa neutraaliin suihkugeeliin.


Laimenna eteerinen öljy aina ennen käyttöä iholle.


Sisältää: may chang (Litsea Cubeba), seetripuu (Cedrus Atlantica), laventeli (Lavandula Angustifolia), laventeli (Lavandula Latifolia), patchouli (Pogostemon Cablin). Kaikki ainesosat ovat luomulaatuisia.