• Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
  • Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki

Lahjapakkaus ’Uplift’ diffuuserikoru

Tuote loppu varastosta

Kuvaus

Tämä mieltä virkistävä lahjasetti sisältää Uplift -eteerisen tuoksusekoituksen sekä Suomessa käsin valmistetun diffuuserirannekorun. Tuotteet ovat pakattu laadukkaaseen lahjapakettiin.


Setti sisältää:

Uplift tuoksusekoitus, 10ml

Uplift diffuuserirannekoru

Tuotekortti

Lahjapakkaus


Uplift eteeristen öljyjen tuoksusekoitus on tehty kirkastamaan ja motivoimaan ajatuksia. Kun tarvitset mielelle nostetta, valitse tämä sitruksisen kepeä tuoksu. Tuoksusekoituksen latvatuoksuna toimii energinen sitruskolmikko lime, appelsiini ja bergamotti. Appelsiini antaa tuoksulle makeutta, kun taas lime lisää ripauksen kirpeyttä, samalla kun bergamotti tasapainottaa sitrukset raikkaudellaan. Mustapippurin mausteisuus lisää tuoksuun lämpöä ja elinvoimaa. Ylevä frankinsensi syventää tuoksun sen metsäisen balsamisella aromillaan, ja toimii samalla henkisenä tasapainottajana.


Kivet ja eteeriset öljyt toimivat täydellisesti yhdessä parantaen toistensa ominaisuuksia. Tämän käsityönä Suomessa valmistetun diffuuserikorun avulla voit hyötyä eteeristen öljyjen ja kivihelmien yhdessä tuomasta energiasta.

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetki ennen korun laittamista ranteeseen. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa koko päivän! Voit lisätä tuoksua koruun niin usein kuin haluat.

Voimakkaan aurinkoenergian kantajana sitriinin koetaan lataavan kantajaansa. Se voi antaa seesteistä onnen tunnetta sekä edistää luovuutta. Karneolia sanotaan itsevarmuuden kiveksi. Sen koetaan lisäävän vireyttä, tahdonvoimaa ja päättäväisyyttä. Tiikerinsilmä taas voi auttaa pysymään positiivisena ja sen koetaan poistavan negatiivista energiaa. Santelipuun helmi on jo itsessään eteerinen. Siinä on syvä, lämmin ja balsaminen tuoksu. Aistillisen santelipuun koetaan lohduttavan sekä lisäävän emotionaalista tasapainoa.


Materiaalit: laavakivi, sitriini, karneoli, tiikerinsilmä ja santelipuu. Välihelmet hopeaa. Koru on tehty kestävään joustinlankaan.


Huom! Korun koko on S (ympärysmitta ~17 cm). Mikäli haluat korun suurempana, voit kirjoittaa toivomasi koon tilauksen viestikenttään. Korujen koot löydät täältä.


Tuoksusekoitus sisältää 100% eteerisiä öljyjä: bergamot (Citrus Bergamia Melarosa), mustapippuri (Piper Nigrum), frankinsensi (Boswellia Carterii), lime (Citrus Aurantifolia) ja appelsiini (Citrus Sinensis).