• Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
  • Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki

Lahjapakkaus ’Uplif’

35,00 €
−50 %

17,50 €

Tuote loppu varastosta

Kuvaus

Tämä mieltä virkistävä lahjapakkaus sisältää Uplift -eteerisen tuoksusekoituksen, aprikoosinkiviöljyn sekä Nerolin kukkaisveden. Tuotteet ovat pakattu laadukkaaseen lahjapakettiin.


Setti sisältää:

Uplift tuoksusekoitus, 10ml

Aprikoosinkiviöljy, 50ml

Nerolin kukkaisvesi, 50ml

Tuotekortti

Lahjapakkaus


Uplift eteeristen öljyjen tuoksusekoitus on tehty kirkastamaan ja motivoimaan ajatuksia. Kun tarvitset mielelle nostetta, valitse tämä sitruksisen kepeä tuoksu. Tuoksusekoituksen latvatuoksuna toimii energinen sitruskolmikko lime, appelsiini ja bergamotti. Appelsiini antaa tuoksulle makeutta, kun taas lime lisää ripauksen kirpeyttä, samalla kun bergamotti tasapainottaa sitrukset raikkaudellaan. Mustapippurin mausteisuus lisää tuoksuun lämpöä ja elinvoimaa. Ylevä frankinsensi syventää tuoksun sen metsäisen balsamisella aromillaan, ja toimii samalla henkisenä tasapainottajana.

Aprikoosinkiviöljy on kylmäpuristettu Prunus Armeniaca hedelmien siemenistä. Täyteläinen ja ravitseva öljy, joka imeytyy nopeasti, eikä jätä rasvaista tuntua iholle. Hyvä A-, E- ja K-vitamiinien, fytosterolien, polyfenolien ja omega 6- ja 9-rasvahappojen lähde. Aprikoosinkiviöljy sopii myös lapsen iholle. Sitä arvostetaan sen erinomaisista pehmentävistä ja ravitsevista ominaisuuksista kuivalle ja ärtyneelle iholle. Käytetään mm. hierontaöljynä sekä vartalo- ja ihonhoitotuotteissa.

Nerolin kukkaisvesi on höyrytislattu Citrus Aurantiumin kukista. Tässä ihastuttavassa kukkaisvedessä on viettelevä aromi, joka on tasapainossa sitruksisten- ja vihreiden tuoksunuottien kanssa. Kukkaisvesi on 100% puhdasta, eikä sisällä säilöntäaineita, alkoholia tai emulgointiaineita. Supistava Nerolin kukkaisvesi sopii sellaisenaan kasvovedeksi. Emotionaalisesti ja energisesti Neroli rentouttaa ja rauhoittaa. Sulje silmäsi ja sumuta kasvoille kevyesti päivittäiseen virkistykseen, tai suihkuta puhdistettuihin hiuksiin ja hiero hellävaraisesti hiuksiin sekä päänahkaan.


Tuoksusekoitus sisältää 100% eteerisiä öljyjä: bergamot (Citrus Bergamia Melarosa), mustapippuri (Piper Nigrum), frankinsensi (Boswellia Carterii), lime (Citrus Aurantifolia) ja appelsiini (Citrus Sinensis).