• Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
  • Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki

Lahjapakkaus ’Inhale Love’ diffuuserikoru

Tuote loppu varastosta

Kuvaus

Tämä rakkaudentäyteinen lahjapakkaus sisältää Inhale Love -eteerisen tuoksusekoituksen sekä Suomessa käsin valmistetun diffuuserirannekorun. Tuotteet ovat pakattu laadukkaaseen lahjapakettiin.


Setti sisältää:

Inhale Love tuoksusekoitus, 10ml

Inhale Love diffuuserirannekoru

Tuotekortti

Lahjapakkaus


Inhale Love eteeristen öljyjen tuoksusekoitus on tehty levittämään rakkauden ja hyvän mielen tunteita. Sen sitruksisen kukkainen tuoksu luo ympärilleen kepeän harmonisen tunnelman. Ruusupelargoni avautuu sen kukkaisen ruusuisella, pehmeällä ja aromikkaalla tuoksullaan. Sen eteerinen öljy kohottaa ja vakauttaa mielialaa, samalla kun greipin keveys toimii tuoksussa luonnollisena energisoijana. Santelipuun rikas aromi tuo tuoksuun syvyyttä, joka rauhoittaa ja tukee etenkin henkistä terveyttä. Mandariinin aurinkoinen tuoksu tuo hymyn huulille, kun taas Ylang Ylangin makeus viettelee huumaavalla aromillaan.


Kivet ja eteeriset öljyt toimivat täydellisesti yhdessä parantaen toistensa ominaisuuksia. Tämän käsityönä Suomessa valmistetun diffuuserikorun avulla voit hyötyä eteeristen öljyjen ja kivihelmien yhdessä tuomasta energiasta.

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetki ennen korun laittamista ranteeseen. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa koko päivän! Voit lisätä tuoksua koruun niin usein kuin haluat.

Ruusukvartsi huokuu lempeyttä, ja se onkin kautta aikojen tunnettu rakkauden kivenä. Ruusukvartsin, kuten myös Botswana akaatin, koetaan voimistavan ja eheyttävän sisintä rakkautta ja myös auttavan myötätunnon kasvattamisessa itseä ja muita kohtaan. Savukvartsi on maadoittava; sen koetaan vahvistavan luottamusta elämää kohtaan sekä tasapainottavan kehoa. Santelipuun helmi on jo itsessään eteerinen. Siinä on syvä, lämmin ja balsaminen tuoksu. Aistillisen santelipuun koetaan lohduttavan sekä lisäävän emotionaalista tasapainoa.


Materiaalit: laavakivi, ruusukvartsi, Botswana akaatti, savukvartsi ja santelipuu. Välihelmet hopeaa. Koru on tehty kestävään joustinlankaan.


Huom! Korun koko on S (ympärysmitta ~17 cm). Mikäli haluat korun suurempana, voit kirjoittaa toivomasi koon tilauksen viestikenttään. Korujen koot löydät täältä.


Tuoksusekoitus sisältää 100% eteerisiä öljyjä: Ruusupelargoni (Pelargonium Graveolens), greippi (Citrus Paradisi), santelipuu (Santalum Spicata), mandariini (Citrus Reticulata), Ylang Ylang (Cananga Odorata)