• Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
  • Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki

Lahjapakkaus ’Inhale Love’

35,00 €
−50 %

17,50 €

Tuote loppu varastosta

Kuvaus

Tämä rakkaudentäyteinen lahjapakkaus sisältää Inhale Love -eteerisen tuoksusekoituksen, manteliöljyn sekä ruusun kukkaisveden. Tuotteet ovat pakattu laadukkaaseen lahjapakettiin.


Setti sisältää:

Inhale Love tuoksusekoitus, 10ml

Manteliöljy, 50ml

Ruusuvesi, 50ml

Tuotekortti

Lahjapakkaus


Inhale Love eteeristen öljyjen tuoksusekoitus on tehty levittämään rakkauden ja hyvän mielen tunteita. Sen sitruksisen kukkainen tuoksu luo ympärilleen kepeän harmonisen tunnelman. Ruusupelargoni avautuu sen kukkaisen ruusuisella, pehmeällä ja aromikkaalla tuoksullaan. Sen eteerinen öljy kohottaa ja vakauttaa mielialaa, samalla kun greipin keveys toimii tuoksussa luonnollisena energisoijana. Santelipuun rikas aromi tuo tuoksuun syvyyttä, joka rauhoittaa ja tukee etenkin henkistä terveyttä. Mandariinin aurinkoinen tuoksu tuo hymyn huulille, kun taas Ylang Ylangin makeus viettelee huumaavalla aromillaan.

Manteliöljy kylmäpuristetaan Prunus Amygdalus Dulcis -siemenistä. Se sisältää muiden vaikuttavien ravinteiden lisäksi suuren määrän E- ja A-vitamiinia, jotka ovat elintärkeitä ihon ja hiusten terveyden ylläpitämisessä. Manteliöljy on hyvä yleiskäyttöinen öljy, joka sopii kaikille ihotyypeille. Ihanteellinen pehmentämään ihon hienoja juonteita ja palauttamaan sen terveen hehkun.

Ruusun kukkaisvesi on höyrytislattu Rosa Damascenan kukan terälehdistä. Ruusun kukkaisvedellä on huumaavan makea, ruusuinen tuoksu, joka kohottaa mieltä ja herättää aistillisuutta. Kukkaisvesi on 100% puhdasta, eikä sisällä säilöntäaineita, alkoholia tai emulgointiaineita. Se sopii sellaisenaan kasvovedeksi kaikille ihotyypeille. Emotionaalisesti ja energisesti ruusu on sekä virkistävä että rauhoittava. Sulje silmäsi ja sumuta kevyesti kasvoille, tai suihkuta puhdistettuihin hiuksiin ja hiero hellävaraisesti hiuksiin sekä päänahkaan.


Tuoksusekoitus sisältää 100% eteerisiä öljyjä: Ruusupelargoni (Pelargonium Graveolens), greippi (Citrus Paradisi), santelipuu (Santalum Spicata), mandariini (Citrus Reticulata), Ylang Ylang (Cananga Odorata)