• Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
  • Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki

Lahjapakkaus ’Deep Breath’ diffuuserikoru

Tuote loppu varastosta

Kuvaus

Tämä mieltä ja kehoa rentouttava lahjapakkaus sisältää Deep Breath -eteerisen tuoksusekoituksen sekä Suomessa käsin valmistetun diffuuserirannekorun. Tuotteet ovat pakattu laadukkaaseen lahjapakettiin.


Setti sisältää:

Deep Breath tuoksusekoitus, 10ml

Deep Breath diffuuserirannekoru

Tuotekortti

Lahjapakkaus


Deep Breath eteeristen öljyjen tuoksusekoitus on tehty tukemaan rentoutumishetkiä. Sen kukkaisen laventelinen tuoksu pehmeällä ylang ylangin twistillä luo maadoittavan tunnelman rauhoittumiseen. Tuoksusekoituksen eteeriset öljyt luovat ympärilleen rauhoittavan harmonisen tunnelman. Seetripuun vakautta huokuva aromi tuo sekoitukseen balsamisen pohjatuoksun. Yhdessä frankinsensin kanssa seetri edistää henkistä hyvinvointia ja keskittymistä. Kukkean makea laventeli yhdessä ylang ylangin kanssa tuo tuoksuun silkinpehmeän vivahteen.


Kivet ja eteeriset öljyt toimivat täydellisesti yhdessä parantaen toistensa ominaisuuksia. Tämän käsityönä Suomessa valmistetun diffuuserikorun avulla voit hyötyä eteeristen öljyjen ja kivihelmien yhdessä tuomasta energiasta.

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetki ennen korun laittamista ranteeseen. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa koko päivän! Voit lisätä tuoksua koruun niin usein kuin haluat.

Ametisti on yksi tunnetuimmista ja käytetyimmistä voimakivistä. Sen koetaan kasvattavan henkistä voimaa sekä sisäistä rauhaa. Sininen pitsiakaatti on rauhoittava kommunikaation kivi ja sen koetaan auttavan oman totuuden ilmaisemisessa. Lapis Lazuli vahvistaa henkisiä kykyjä ja sen koetaan antavan viisautta. Santelipuun helmi on jo itsessään eteerinen. Siinä on syvä, lämmin ja balsaminen tuoksu. Aistillisen santelipuun koetaan lohduttavan sekä lisäävän emotionaalista tasapainoa.


Materiaalit: laavakivi, ametisti, pitsiakaatti, Lapis Lazuli ja santelipuu. Välihelmet hopeaa. Koru on tehty kestävään joustinlankaan.


Huom! Korun koko on S (ympärysmitta ~17 cm). Mikäli haluat korun suurempana, voit kirjoittaa toivomasi koon tilauksen viestikenttään. Korujen koot löydät täältä.


Tuoksusekoitus sisältää 100% eteerisiä öljyjä: Seetripuu (Cedrus Atlantica), Frankinsensi (Boswellia Serrata), Laventeli (Lavandula Officinalis) ja Ylang Ylang (Cananga Odorata).