• Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
  • Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki

Lahjapakkaus ’Deep Breath’

35,00 €
−50 %

17,50 €

Tuote loppu varastosta

Kuvaus

Tämä mieltä ja kehoa rentouttava lahjapakkaus sisältää Deep Breath -eteerisen tuoksusekoituksen, manteliöljyn sekä Himalajan ruususuolan. Tuotteet ovat pakattu laadukkaaseen lahjapakettiin.


Setti sisältää:

Deep Breath tuoksusekoitus, 10ml

Manteliöljy, 50ml

Himalajan ruususuola, 50g

Tuotekortti

Lahjapakkaus


Deep Breath eteeristen öljyjen tuoksusekoitus on tehty tukemaan rentoutumishetkiä. Sen kukkaisen laventelinen tuoksu pehmeällä ylang ylangin twistillä luo maadoittavan tunnelman rauhoittumiseen. Tuoksusekoituksen eteeriset öljyt luovat ympärilleen rauhoittavan harmonisen tunnelman. Seetripuun vakautta huokuva aromi tuo sekoitukseen balsamisen pohjatuoksun. Yhdessä frankinsensin kanssa seetri edistää henkistä hyvinvointia ja keskittymistä. Kukkean makea laventeli yhdessä ylang ylangin kanssa tuo tuoksuun silkinpehmeän vivahteen.

Manteliöljy kylmäpuristetaan Prunus Amygdalus Dulcis -siemenistä. Se sisältää muiden vaikuttavien ravinteiden lisäksi suuren määrän E- ja A-vitamiinia, jotka ovat elintärkeitä ihon ja hiusten terveyden ylläpitämisessä. Manteliöljy on hyvä yleiskäyttöinen öljy, joka sopii kaikille ihotyypeille. Ihanteellinen pehmentämään ihon hienoja juonteita ja palauttamaan sen terveen hehkun. Levitä manteliöljyä kasvojen ja dekolteen alueelle yöksi. Öljy jättää ihosi pehmeäksi ja joustavaksi.

Puhdas ja luonnonmukainen Himalajan ruususuola pehmentää, kosteuttaa ja syväpuhdistaa ihoa kylpyvedessä tai ihon kuorinnassa käytettynä.


Tuoksusekoitus sisältää 100% eteerisiä öljyjä: Seetripuu (Cedrus Atlantica), Frankinsensi (Boswellia Serrata), Laventeli (Lavandula Officinalis) ja Ylang Ylang (Cananga Odorata).