• Zoi Organic on suomalainen perheyritys
  • Ilmainen toimitus yli 70€ tilauksille
  • Zoi Organic on suomalainen perheyritys
  • Ilmainen toimitus yli 70€ tilauksille

Keraaminen diffuuseri + eteerinen öljy + kotiinkuljetus (musta)

Kuvaus

Diffuuserin avulla saat hyväntuoksuisen kodin ilman kemikaaleja. Yhdessä eteeristen öljyjen kanssa voit luoda kotiisi piristävän tai rauhoittavan ilmapiirin. Se myös puhdistaa ja kosteuttaa huoneilmaa, ja onkin näin erinomainen apu hengitystieoireisiin flunssa- ja allergiakausina.

Meistä moni viettää nyt paljon aikaa kotona, ja onkin tärkeää, että koti on viihtyisä. Tuoksuilla on musiikin tavoin suuri vaikutus tunnetiloihimme. Esimerkiksi appelsiinin ja sitruunan eteeriset öljyt ovat kuin auringonpaistetta pullossa. Mikäli haluat terästää keskittymiskykyä, on piparminttu silloin oikea valinta. Seetri koetaan vakauttavana ja tasapainottava öljynä. Flunssan iskiessä löytyy paras apu eukalyptuksen eteerisestä öljystä.

Haluammekin nyt tuoda pilkahduksen piristystä arkeesi, ja tarjoamme diffuuserin sekä valitsemasi eteerisen öljyn suoraan kotiovellesi hintaan 75€ (norm. alkaen 86,90€).

Valitse toimitustavaksi "normaali toimitus", toimitamme tilauksesi suoraan ilmoittamaasi kotiosoitteeseen. Kuljetusyhtiö ilmoittaa toimitusajankohdasta sähköpostitse tai tekstiviestitse.


Lisää diffuuserista voit lukea TÄÄLTÄ