• Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
  • Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
Iota eteerinen tuoksusekoitus, luomu, 10 ml

Iota eteerinen tuoksusekoitus, luomu, 10 ml

Tuote loppu varastosta

Kuvaus

Iota on 100% luomulaatuisten eteeristen öljyjen sekoitus antamaan nostetta elämään. Onko iloa mahdollista pullottaa? Tämä tuoksusekoitus tavoittelee sitä.

Zoi Organic Iota -tuoksusekoitus on luotu ilontäytteiseen elämään. Sen sisältämä sekoitus luomulaatuisia eteerisiä öljyjä on valittu siten, että jokainen tuoksu ja sen aromaattiset ominaisuudet tukevat toisiaan synergisesti, luoden kepeän ja elämänilon täytteisen kokonaisuuden.

Iotan latvatuoksuna on kepeä bergamotti ja pirteä greippi. Energisoiva ja energiatasoja samalla tasapainottava bergamotti ilmaisee aurinkoisen elämän kuplivaa keveyttä. Kirpeä greippi lisää oman annoksensa aurinkoista elinvoimaa. Se on yhtä kevyt kuin bergamotti, mutta samalla myös elintoimintoja vilkastuttava. Tuoksun ytimessä on säväkän elinvoimainen pinkki pippuri, jota kannattelee kestävyyttä symboloivan männynneulasen ilmava tuoksu.

Tiesitkö?

Iota on kreikkalaisten aakkosten yhdeksäs kirjain. Se on johdettu muinaisesta merkistä, joka esitti ojennettua käsivartta tai sormea. Symbolisesti Iotan voi ajatella olevan ylöspäin osoittava voima.


Voit käyttää eteerisiä öljyjä seuraavasti:


HUONETUOKSUNA

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä diffuuseriin ja nauti hyväntuoksuisesta kodista, tai tee raikas suihkutettava huonetuoksu lisäämällä eteeristä öljyä veden sekaan suihkepulloon.

VARTALO- JA HIERONTAÖLJYSSÄ / AROMATERAPIASSA

Lisää 1-3 tippaa eteeristä öljyä ruokalusikalliseen kylmäpuristettua kasviöljyä (esim. kookosöljy).

PYYKIN PESUSSA

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä tuoksuttoman pyykinpesuaineen sekaan tai tee pyykkietikkaa.

KODIN SIIVOUKSESSA

Lisää eteeristä öljyä tuoksuttoman yleispuhdistusaineen tai etikan sekaan suihkepulloon. Männyn eteerinen öljy on desinfioiva ja sitruunan pirteä tuoksu antaa pikantin säväyksen siivoukseen!

KYLVYSSÄ TAI SAUNATUOKSUNA

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä löylyveden sekaan ja nauti rentouttavasta löylyhetkestä.

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä neutraalin suihkugeelin tai shampoon sekaan. Rosmariini hoitaa sekä päänahkaa että ihoa!

Tee jalkakylpy emulgoimalla eteerinen öljy suolaan.

FLUNSSA-AIKANA

Käytä hengitysteitä avaavia eteerisiä öljyjä diffuuserissa tai höyryhengityksessä. Voit myös sekoittaa viilentävää eukalyptuksen eteeristä öljyä kasviöljyyn ja levittää rintakehään helpottaaksesi tukkoista oloa.

LUONNOLLISEEN KOSMETIIKKAAN

Tee hemmoitteleva vartalokuorinta tai kasvonaamio - tai käytä eteeristä öljyä osana partaöljyä!

YLEISEEN PIRISTYKSEEN TAI RAUHOITTUMISEEN

Tee eteerisestä öljystä roll on -tuoksu tai lisää muutama tippa diffuuserikoruun ja nauti tuoksusta koko päivä.


Laimenna eteerinen öljy aina ennen käyttöä iholle.


Sisältää: mänty (Pinus Sylvestris), greippi (Citrus Paradisi), bergamotti (Citrus Bergamia), pinkki pippuri (Schinus Terebinthifolia). Kaikki ainesosat ovat luomulaatuisia.