• Ilmainen toimitus yli 60€ ostoksille
  • Pikkupaketit suoraan postilaatikkoon vain 2,90€
  • Ilmainen toimitus yli 60€ ostoksille
  • Pikkupaketit suoraan postilaatikkoon vain 2,90€

Iota eteerinen öljy, luomu, 10 ml

10,90 €

15,90 €

Varastossa

Kuvaus

Iota on 100% luomulaatuisten eteeristen öljyjen sekoitus antamaan nostetta elämään. Onko iloa mahdollista pullottaa? Tämä tuoksusekoitus tavoittelee sitä.


Zoi Organic Iota -tuoksusekoitus on luotu ilontäytteiseen elämään. Sen sisältämä sekoitus luomulaatuisia eteerisiä öljyjä on valittu siten, että jokainen tuoksu ja sen aromaattiset ominaisuudet tukevat toisiaan synergisesti, luoden kepeän ja elämänilon täytteisen kokonaisuuden.


Iotan latvatuoksuna on kepeä bergamotti ja pirteä greippi. Energisoiva ja energiatasoja samalla tasapainottava bergamotti ilmaisee aurinkoisen elämän kuplivaa keveyttä. Kirpeä greippi lisää oman annoksensa aurinkoista elinvoimaa. Se on yhtä kevyt kuin bergamotti, mutta samalla myös elintoimintoja vilkastuttava. Tuoksun ytimessä on säväkän elinvoimainen pinkki pippuri, jota kannattelee kestävyyttä symboloivan männynneulasen ilmava tuoksu.


Tiesitkö?

Iota on kreikkalaisten aakkosten yhdeksäs kirjain. Se on johdettu muinaisesta merkistä, joka esitti ojennettua käsivartta tai sormea. Symbolisesti Iotan voi ajatella olevan ylöspäin osoittava voima.


Käyttövinkit:

• Käytä diffuuserissa, kun tarvitset nostetta elämään.

• Laimenna pohjaöljyyn (esim. viinirypäleen siemenöljy) ja tee elämänmyönteinen Roll On -tuoksu.

• Tee vartaloöljy sekoittamalla eteeristä öljyä pohjaöljyyn (esim. viinirypäleen siemenöljy) tai lisää muutama tippa neutraaliin suihkugeeliin.


Laimenna eteerinen öljy aina ennen käyttöä iholle.


Sisältää: mänty (Pinus Sylvestris), greippi (Citrus Paradisi), bergamotti (Citrus Bergamia),

pinkki pippuri (Schinus Terebinthifolia). Kaikki ainesosat ovat luomulaatuisia.