• Ilmainen toimitus yli 60 euron ostoksille
  • Toimitukset 5 arkipäivän sisällä
  • Joulukaupassa valikoituja tuotteita setteinä ja alennetuin hinnoin
  • Tilaa joululahjat 15.12. mennessä
  • Ilmainen toimitus yli 60 euron ostoksille
  • Toimitukset 5 arkipäivän sisällä
  • Joulukaupassa valikoituja tuotteita setteinä ja alennetuin hinnoin
  • Tilaa joululahjat 15.12. mennessä

Eteeriset tuoksusekoitukset, 7x10ml, luomu

79,00 €

111,30 €

Varastossa

Kuvaus

Zoi Organic -eteeriset tuoksusekoitukset pakattuna kauniiseen lahjapussiin.


Sarja koostuu seitsemästä eteeristen öljyjen tuoksusekoituksesta. Kaikki sarjan tuotteet ovat luomulaatuisia, kuten muutkin eteeriset öljymme. Sarjan tuoksut ovat tehty rentouttamaan, piristämään tai tasapainottamaan jokaisen arkea.


Pakkaus sisältää:


Alpha – kun tarvitset potkua päivään

Alpha avautuu piparmintun ja appelsiiniin energisillä aromeilla. Piparmintun raikas tuoksu on valppautta lisäävä. Appelsiini on virkistävä ja energiatasoja nostava. Tuoksun ytimessä on rosmariinin tutkitusti keskittymiskykyä ja muistia nostavaa voimaa. Sitä tukee myös mustapippuri, joka antaa potkua. Juurituoksuna toimii elinvoimaa ja kestävyyttä lisäävä seetripuu.


Chi – energiatasoja tasapainottamaan

Latvatuoksuna Chi:ssä ovat sitrukset appelsiini ja bergamotti. Appelsiiniöljy lämmittää ja piristää, sekä tasapainottaa hormoonitoimintaa. Appelsiini sisältää myös d-limoneeni-antioksidanttia, joka edistää solujen uusiutumista. Bergamotti on samantyyppinen öljy – se lisää itseluottamusta ja kohottaa mielialaa. Juurituoksuna Chi:ssä on vahvasti lämmittävä pinkki pippuri ja viettelevä ylang ylang. Mänty tuo tuoksuun virkistävää ja energisoivaa voimaa.


Delta – uudistumiseen

Deltan latvatuoksuna toimii kolmikko vihreitä voimakasveja. Basilika symboloi kasvua ja lisää valppautta. Sitä seuraa timjami, jonka alkuperäinen kreikankielinen nimi tarkoittaa rohkeutta. Sitruunaruoho puolestaan antaa puhdistavaa voimaa. Tuoksun ytimessä on kaiken kestävää mäntyä, kun taas korianterin aromikas siemen tuo lupauksen uudesta kasvusta. Seetripuu antaa vakautta ja juurevuutta, jonka päällä muiden ainesosien elinvoimaisen vihreät aromit pääsevät oikeuksiinsa.


Iota – mieltä nostattamaan

Iotan latvatuoksuna on kepeä bergamotti ja pirteä greippi. Energisoiva ja energiatasoja samalla tasapainottava bergamotti ilmaisee aurinkoisen elämän kuplivaa keveyttä. Kirpeä greippi lisää oman annoksensa aurinkoista elinvoimaa. Se on yhtä kevyt kuin bergamotti, mutta samalla myös elintoimintoja vilkastuttava. Tuoksun ytimessä on säväkän elinvoimainen pinkki pippuri, jota kannattelee kestävyyttä symboloivan männynneulasen ilmava tuoksu.


Lambda – rentoutumishetkiin

Latvatuoksuna toimivan May Changin raikas tuoksu tasapainottaa mieltä ja karkoittaa stressiä. Sitä kutsutaan toisinaan ’tyyneyden öljyksi’. Linaloolia sisältävä laventeli taas rauhoittaa ja edistää rauhallista unta. May Changin tavoin Patchouli tasapainottaa mieltä ja auttaa vapautumaan. Seetrin sisältämä seskviterpeeni taas rentouttaa ja parantaa keskittymiskykyä.


Tau – vakautta lisäämään

Männyn tavoin raikkaalla seetrillä on elinvoimaa ja keskittymiskykyä parantava vaikutus. Se myös lievittää turvotusta ja vilkastuttaa lymfanesteiden kiertoa. Myös korianteri on elinvoimaa vahvistava öljy, joka kiihdyttää aineenvaihduntaa ja ehkäisee uupumusta. Tuoksun mustapippuri lämmittää ja vilkastuttaa tehokkaasti verenkiertoa. Patchouli taas tasapainottaa mieltä ja auttaa vapautumaan.


Theta – kun kaipaat lämpöä ja mielenrauhaa

Thetan latvatuoksuna hehkuu elinvoimainen appelsiini. Ydintuoksuna on pehmeän mausteinen kaneli ja viehkeän tasapainoittava ruusupelargonia. Mukana myös hitunen neilikan lämpöä. Juureva seetripuu luo vakaan pohjan tälle blendille, joka on kuin Sisilian syleilevä aurinko syyskuussa.