• Ilmainen toimitus yli 60€ ostoksille
  • Pikkupaketit suoraan postilaatikkoon vain 2,90€
  • Ilmainen toimitus yli 60€ ostoksille
  • Pikkupaketit suoraan postilaatikkoon vain 2,90€

Diffuuserirannekoru 'Uplift'

35,00 €

Kuvaus

Materiaalit: laavakivi, sitriini, karneoli, tiikerinsilmä ja santelipuu

Koko S: ympärysmitta noin 17 cm (joustinlanka)

Koko M: ympärysmitta noin 18 cm (joustinlanka)

Helmen Ø 6 mm

Valmistaja: AnnakaTaika, Espoo


Lisää muutama tippa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetken ennen korun laittamista ranteeseen. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa noin vuorokauden ajan. Voit lisätä tuoksua koruun niin usein kuin haluat, ja myös tehdä omia sekoituksia useammasta öljystä. Käytä 'Uplift' korussa esimerkiksi piristäviä ja elämänmyönteisiä sitrusöljyjä!


Voimakkaan aurinkoenergian kantajana sitriinin koetaan lataavan kantajaansa. Se voi antaa seesteistä onnen tunnetta sekä edistää luovuutta. Karneolia sanotaan itsevarmuuden kiveksi. Sen koetaan lisäävän vireyttä, tahdonvoimaa ja päättäväisyyttä. Tiikerinsilmä taas voi auttaa pysymään positiivisena ja sen koetaan poistavan negatiivista energiaa. Santelipuun helmi on jo itsessään eteerinen. Siinä on syvä, lämmin ja balsaminen tuoksu. Aistillisen santelipuun koetaan lohduttavan sekä lisäävän emotionaalista tasapainoa.


Käsityönä Suomessa valmistettu diffuuserikoru on sekä ajaton että tyylikäs – mutta myös hyvin trendikäs tapa hyötyä eteeristen öljyjen ja kivien tuomasta energiasta.