• Postin lakon ajan toimitamme kaikki verkkokauppatilaukset pakettilähetyksinä
  • Postin lakon ajan toimitamme kaikki verkkokauppatilaukset pakettilähetyksinä

Diffuuserirannekoru, Juuri

35,00 €

Kuvaus

Materiaalit: savukvartsi, laavakivi ja kullattu hopea

Koko: S (pituus noin 16 - 19 cm), M (pituus noin 18 – 21 cm), helmen Ø 6 mm

Valmistaja: Esmeralda Soul

Eteerinen öljy: Tau/Delta (ei sisälly tuotteeseen)


Savukvartsin koetaan puhdistavan ja kohottavan kehon energioita. Samalla sen sanotaan kirkastavan ja selkeyttävän ajatuksia. Savukvartsi on maadoittava; sen koetaan vahvistavan luottamusta elämää kohtaan sekä tasapainottavan kehoa. Kiven koetaan auttavan erityisesti silloin, kun tuntee itsensä juurettomaksi.


Käsityönä Suomessa valmistettu diffuuserikoru on sekä ajaton että tyylikäs – mutta myös muodikas tapa hyötyä eteeristen öljyjen ja kivien tuomasta energiasta.


Lisää muutama tippa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetken ennen korun kiinnittämistä ranteeseen. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa 1-3 vuorokauden ajan. Voit lisätä tuoksua koruun niin usein kuin haluat.


Eteeriset tuoksusekoitukset Tau ja Delta vahvistavat savukvartsin ominaisuuksia entisestään. Tau tuoksusekoitus on luotu antamaan vakautta elämään. Sen sisältämä sekoitus luomulaatuisia eteerisiä öljyjä on valittu siten, että jokainen tuoksu ja sen aromaattiset ominaisuudet tukevat toisiaan synergisesti, luoden vakaan kokonaisuuden. Delta tuoksusekoitus taas on luotu tukemaan muutosta ja kasvua. Sen sisältämä sekoitus luomulaatuisia eteerisiä öljyjä on valittu siten, että ne kaikki tukevat toisiaan, luoden kasvulle otollisen kokonaisuuden.