• Ilmainen toimitus yli 60€ ostoksille
  • Pikkupaketit suoraan postilaatikkoon vain 2,90€
  • Ilmainen toimitus yli 60€ ostoksille
  • Pikkupaketit suoraan postilaatikkoon vain 2,90€

Diffuuserirannekoru 'Inhale Love'

35,00 €

Kuvaus

Materiaalit: laavakivi, ruusukvartsi, Botswana akaatti, savukvartsi ja santelipuu

Koko S: ympärysmitta noin 17 cm (joustinlanka)

Koko M: ympärysmitta noin 18 cm (joustinlanka)

Helmen Ø 6 mm

Valmistaja: AnnakaTaika, Espoo


Lisää muutama tippa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetken ennen korun laittamista ranteeseen. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa noin vuorokauden ajan. Voit lisätä tuoksua koruun niin usein kuin haluat ja myös tehdä omia sekoituksia useammasta öljystä. Esimerkiksi seetripuu ja sitruuna yhdessä tuoksuvat tässä korussa huumaavalta!


Ruusukvartsi huokuu lempeyttä, ja se onkin kautta aikojen tunnettu rakkauden kivenä. Ruusukvartsin, kuten myös Botswana akaatin, koetaan voimistavan ja eheyttävän sisintä rakkautta ja myös auttavan myötätunnon kasvattamisessa itseä ja muita kohtaan. Savukvartsi on maadoittava; sen koetaan vahvistavan luottamusta elämää kohtaan sekä tasapainottavan kehoa. Santelipuun helmi on jo itsessään eteerinen. Siinä on syvä, lämmin ja balsaminen tuoksu. Aistillisen santelipuun koetaan lohduttavan sekä lisäävän emotionaalista tasapainoa.


Käsityönä Suomessa valmistettu diffuuserikoru on sekä ajaton että tyylikäs – mutta myös hyvin trendikäs tapa hyötyä eteeristen öljyjen ja kivien tuomasta energiasta.