• Ilmainen toimitus yli 60€ ostoksille
  • Pikkupaketit suoraan postilaatikkoon vain 2,90€
  • Ilmainen toimitus yli 60€ ostoksille
  • Pikkupaketit suoraan postilaatikkoon vain 2,90€

Diffuuserirannekoru 'Deep Breath'

35,00 €

Kuvaus

Materiaalit: laavakivi, ametisti, pitsiakaatti, Lapis Lazuli ja santelipuu

Koko S: ympärysmitta noin 17 cm (joustinlanka)

Koko M: ympärysmitta noin 18 cm (joustinlanka)

Helmen Ø 6 mm

Valmistaja: AnnakaTaika, Espoo


Lisää muutama tippa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetken ennen korun laittamista ranteeseen. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa noin vuorokauden ajan. Voit lisätä tuoksua koruun niin usein kuin haluat, ja myös tehdä omia sekoituksia useammasta öljystä. Kokeile esimerkiksi vahvistavaa Alpha-tuoksusekoitusta yhdessä 'Deep Breath' korun kanssa.


Ametisti on yksi tunnetuimmista ja käytetyimmistä voimakivistä. Sen koetaan kasvattavan henkistä voimaa sekä sisäistä rauhaa. Sininen pitsiakaatti on rauhoittava kommunikaation kivi ja sen koetaan auttavan oman totuuden ilmaisemisessa. Lapis Lazuli vahvistaa henkisiä kykyjä ja sen koetaan antavan viisautta. Santelipuun helmi on jo itsessään eteerinen. Siinä on syvä, lämmin ja balsaminen tuoksu. Aistillisen santelipuun koetaan lohduttavan sekä lisäävän emotionaalista tasapainoa.


Käsityönä Suomessa valmistettu diffuuserikoru on sekä ajaton että tyylikäs – mutta myös hyvin trendikäs tapa hyötyä eteeristen öljyjen ja kivien tuomasta energiasta.