• Suomalaiselta perheyritykseltä
  • Ilmainen toimitus yli 60€ ostoksille
  • Pikkupaketit suoraan postilaatikkoon 4,90€
  • Suomalaiselta perheyritykseltä
  • Ilmainen toimitus yli 60€ ostoksille
  • Pikkupaketit suoraan postilaatikkoon 4,90€

Delta eteerinen tuoksusekoitus, luomu, 10 ml

Varastossa

Kuvaus

Delta on 100% luomulaatuisten eteeristen öljyjen sekoitus uudistumiseen. Ihanteellinen hetkiin, jolloin tarvitset tukea uusien mahdollisuuksien tunnistamiseen ja henkilökohtaiseen kasvuun.

Zoi Organic Delta -tuoksusekoitus on luotu tukemaan muutosta ja kasvua. Sen sisältämä sekoitus luomulaatuisia eteerisiä öljyjä on valittu siten, että ne kaikki tukevat toisiaan, luoden kasvulle otollisen kokonaisuuden.

Deltan latvatuoksuna toimii kolmikko vihreitä voimakasveja. Basilika symboloi kasvua. Sitä seuraa timjami, jonka alkuperäinen kreikankielinen nimi tarkoittaa rohkeutta. Sitruunaruoho puolestaan antaa puhdistavaa voimaa. Tuoksun ytimessä on kaiken kestävää mäntyä, kun taas korianterin aromikas siemen tuo lupauksen uudesta kasvusta. Seetripuu antaa vakautta ja juurevuutta, jonka päällä muiden ainesosien elinvoimaisen vihreät aromit pääsevät oikeuksiinsa.

Tiesitkö?

Delta on kreikkalaisten aakkosten neljäs kirjain. Matematiikassa delta tarkoittaa muutosta. Ilman muutosta ei ole kasvua. Tai toisinpäin, ilman kasvua ei ole muutosta.


Voit käyttää eteerisiä öljyjä seuraavasti:


HUONETUOKSUNA

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä diffuuseriin ja nauti hyväntuoksuisesta kodista, tai tee raikas suihkutettava huonetuoksu lisäämällä eteeristä öljyä veden sekaan suihkepulloon.

VARTALO- JA HIERONTAÖLJYSSÄ / AROMATERAPIASSA

Lisää 1-3 tippaa eteeristä öljyä ruokalusikalliseen kylmäpuristettua kasviöljyä (esim. kookosöljy).

PYYKIN PESUSSA

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä tuoksuttoman pyykinpesuaineen sekaan tai tee pyykkietikkaa.

KODIN SIIVOUKSESSA

Lisää eteeristä öljyä tuoksuttoman yleispuhdistusaineen tai etikan sekaan suihkepulloon. Männyn eteerinen öljy on desinfioiva ja sitruunan pirteä tuoksu antaa pikantin säväyksen siivoukseen!

KYLVYSSÄ TAI SAUNATUOKSUNA

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä löylyveden sekaan ja nauti rentouttavasta löylyhetkestä.

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä neutraalin suihkugeelin tai shampoon sekaan. Rosmariini hoitaa sekä päänahkaa että ihoa!

Tee jalkakylpy emulgoimalla eteerinen öljy suolaan.

FLUNSSA-AIKANA

Käytä hengitysteitä avaavia eteerisiä öljyjä diffuuserissa tai höyryhengityksessä. Voit myös sekoittaa viilentävää eukalyptuksen eteeristä öljyä kasviöljyyn ja levittää rintakehään helpottaaksesi tukkoista oloa.

LUONNOLLISEEN KOSMETIIKKAAN

Tee hemmoitteleva vartalokuorinta tai kasvonaamio - tai käytä eteeristä öljyä osana partaöljyä!

YLEISEEN PIRISTYKSEEN TAI RAUHOITTUMISEEN

Tee eteerisestä öljystä roll on -tuoksu tai lisää muutama tippa diffuuserikoruun ja nauti tuoksusta koko päivä.


Laimenna eteerinen öljy aina ennen käyttöä iholle.


Sisältää: basilika (Ocimum Basilicum), sitruunaruoho (Cymbopogon Flexuous), mänty (Pinus Sylvestris), seetripuu (Cedrus Atlantica), greippi (Citrus Paradisi), korinterinsiemen (Coriandrum Sativum), timjami (Thymus Vulgaris). Kaikki ainesosat ovat luomulaatuisia.