• Ilmainen toimitus yli 60€ ostoksille
  • Pikkupaketit suoraan postilaatikkoon vain 2,90€
  • Ilmainen toimitus yli 60€ ostoksille
  • Pikkupaketit suoraan postilaatikkoon vain 2,90€

Delta eteerinen öljy, luomu, 10 ml

10,90 €

15,90 €

Varastossa

Kuvaus

Delta on 100% luomulaatuisten eteeristen öljyjen sekoitus uudistumiseen. Ihanteellinen hetkiin, jolloin tarvitset tukea uusien mahdollisuuksien tunnistamiseen ja henkilökohtaiseen kasvuun.


Zoi Organic Delta -tuoksusekoitus on luotu tukemaan muutosta ja kasvua. Sen sisältämä sekoitus luomulaatuisia eteerisiä öljyjä on valittu siten, että ne kaikki tukevat toisiaan, luoden kasvulle otollisen kokonaisuuden.


Deltan latvatuoksuna toimii kolmikko vihreitä voimakasveja. Basilika symboloi kasvua. Sitä seuraa timjami, jonka alkuperäinen kreikankielinen nimi tarkoittaa rohkeutta. Sitruunaruoho puolestaan antaa puhdistavaa voimaa. Tuoksun ytimessä on kaiken kestävää mäntyä, kun taas korianterin aromikas siemen tuo lupauksen uudesta kasvusta. Seetripuu antaa vakautta ja juurevuutta, jonka päällä muiden ainesosien elinvoimaisen vihreät aromit pääsevät oikeuksiinsa.


Tiesitkö?

Delta on kreikkalaisten aakkosten neljäs kirjain. Matematiikassa delta tarkoittaa muutosta. Ilman muutosta ei ole kasvua. Tai toisinpäin, ilman kasvua ei ole muutosta.


Käyttövinkit:

• Käytä diffuuserissa, kun tarvitset tukea tuleviin muutoksiin ja vahvistusta itseluottamukseen.

• Laimenna pohjaöljyyn (esim. viinirypäleen siemenöljy) ja tee uudistava Roll On -tuoksu.

• Tee luonnollinen huonespray sekoittamalla Delta -eteeristä öljyä ja vettä suihkepulloon.


Laimenna eteerinen öljy aina ennen käyttöä iholle.


Sisältää: basilika (Ocimum Basilicum), sitruunaruoho (Cymbopogon Flexuous), mänty (Pinus Sylvestris), seetripuu (Cedrus Atlantica), greippi (Citrus Paradisi), korinterinsiemen (Coriandrum Sativum), timjami (Thymus Vulgaris). Kaikki ainesosat ovat luomulaatuisia.