• Ilmainen toimitus yli 60€ ostoksille
  • Pikkupaketit suoraan postilaatikkoon vain 2,90€
  • Ilmainen toimitus yli 60€ ostoksille
  • Pikkupaketit suoraan postilaatikkoon vain 2,90€

Chi eteerinen öljy, luomu, 10 ml

10,90 €

15,90 €

Varastossa

Kuvaus

Chi on 100% luomulaatuisten eteeristen öljyjen sekoitus, joka tasapainottaa energiatasoja. Tehty tukemaan hetkiä, jotka kutsuvat harmonista ja hyvää oloa.


Zoi Organic Chi -tuoksusekoitus on luotu tasapainoiseen elämään. Sen sisältämä sekoitus luomulaatuisia eteerisiä öljyjä on valittu siten, että jokainen tuoksu ja sen aromaattiset ominaisuudet tukevat toisiaan synergisesti.


Chin latvatuoksuna toimii tehokaksikko appelsiini ja bergamotti. Appelsiini antaa lämpöä ja elinvoimaa, kun taas bergamotti lisää ripauksen raikkautta. Tuoksun ytimessa hehkuvat kukkainen ylang ylang ja säväkkä pinkki pippuri. Mänty tuo annoksen kestävyyttä ja sitkeyttä – elinvoimaa, joka kestää kaikki olosuhteet.


Tiesitkö?

Kreikankielen aakkosten 14:sta kirjaimen tasapainoa hehkuva muoto muistuttaa meitä elämässä tarvittavalta harmonialta – aivan kuten kiinalaisen lääketieteen konsepti ’chi’. Kiinalaisen lääketieteen mukaan ihminen ja luonto ovat suuri, yhteenkuuluva kokonaisuus. Qi (tai Chi, Ki) on maailmankaikkeuden ja kaiken elämän perusaine. Qi virtaa ihmisessä, eläimessä, talossa, luonnossa, avaruudessa - kaikkialla.


Käyttövinkit:

• Käytä diffuuserissa, kun kaipaat harmonista ja hyvää oloa.

• Laimenna pohjaöljyyn (esim. viinirypäleen siemenöljy) ja tee tasapainottava ja libidoa herättelevä Roll On -tuoksu.

• Lisää muutama tippa neutraaliin suihkugeeliin energiatasoja tasapainottamaan.


Laimenna eteerinen öljy aina ennen käyttöä iholle.


Sisältää: appelsiini (Citrus Sinensis), bergamotti (Citrus Bergamia), mänty (Pinus Sylvestris), pinkki pippuri (Schinus Terebinthifolia), ylang ylang (Cananga Odorata Var Genuina). Kaikki ainesosat ovat luomulaatuisia.