• Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
  • Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
Bergamot, eteerinen öljy, 10ml

Bergamot, eteerinen öljy, 10ml

9,00 €
−50 %

4,50 €

Varastossa

Kuvaus

Bergamot on yksi monikäyttöisimmistä eteerisistä öljyistä. Sillä on sekä virkistäviä että rauhoittavia ominaisuuksia, joten se sopii erinomaisesti piristämään alakuloista oloa myös iltaisin. Kokeile sitä, kun kaipaat nostetta elämään tai kun haluat löytää mielenrauhaa. Bergamot on suosikkimme aamulla ja muina hetkinä, jolloin ripaus valon tulvivaa raikkautta on paikallaan.

Bergamotin tuoksussa yhdistyvät sitruksen kirpeys ja kepeys. Se sisältää runsaasti linaloolia, kasveissa luonnonmukaisesti esiintyvää ainesosaa, jolla on useita hyötyvaikutuksia. Käytä diffuuserissa yleiseen virkistykseen. Sen antiseptisten vaikutusten ansiosta bergamot sopii lisänä myös luonnonkosmetiikkaan. Vältä kuitenkin suoraa auringonvaloa 24 tunnin ajan, sillä bergamot voi lisätä ihosi aurinkoherkkyyttä.


Tiesitkö? Bergamotia viljellään lähes yksinomaan eteläisen Italian Calabria seudulla. Bergamot on ollut parfyymin valmistajien suosikki jo vuosisatoja tuoksun monimuotoisuuden ansiosta. Bergamotin aromi myös antaa Earl Grey teelle sen kuuluisan maun.Voit käyttää bergamotin eteeristä öljyä mm. seuraavasti:


MIELIALAN KOHOTTAJANA DIFFUUSERISSA

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä diffuuseriin, ja anna bergamotin piristää päivääsi. Tai tee raikas suihkutettava huonetuoksu lisäämällä eteeristä öljyä veden sekaan suihkepulloon.

SUIHKUGEELIIN TAI KYLPYSUOLAAN SEKOITETTUNA

Lisää muutama tippa bergamotin eteeristä öljyä neutraalin suihkugeelin sekaan saadaksesi sitruksisen raikkaan tuoksun.

KASVO- JA VARTALOÖLJYSSÄ

Bergamotin sanotaan uudistavan ja kiinteyttävän ihoa. Vältä kuitenkin suoraa auringonvaloa 24 tunnin ajan.

PYYKKIETIKASSA JA OSANA LUONNOLLISTA SIIVOUSAINETTA

Raikas bergamot sopii hyvin myös pyykkietikkaan sekä piristämään siivouspäivää!


Laimenna eteerinen öljy aina ennen käyttöä iholle.


Citrus Bergamia, 10ml