• Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
  • Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
Appelsiinin eteerinen öljy, luomu

Appelsiinin eteerinen öljy, luomu

10,00 €
−50 %

5,00 €

Varastossa

Kuvaus

Makea appelsiini on maailman suosituin eteerinen öljy, eikä ole vaikeaa ymmärtää miksi – tämä monipuolinen öljy on kuin auringonpaistetta pullossa. VIrkeä appelsiini kohottaa mieltäsi samalla kun pyyhkäisee pois stressin. Appelsiini herättää sekä rauhoittavia että iloisia tunteita sen stimuloivien ominaisuuksiensa vuoksi.

Vastustamattoman pirteä ja hedelmäinen tuoksu on appelsiinin valttikortti. Appelsiinin eteeristä öljyä käytetään etenkin huoneilman raikastamiseen. Diffuuserissa käytettynä se on virkistävä ja energiatasoja nostava.


Tiesitkö? Kiinassa appelsiinit ovat ikivanha runsauden symboli – kiinan kielessä appelsiinia tarkoittava sana jopa kuulostaa lähes samalta kuin sana, joka merkitsee vaurautta.


Voit käyttää appelsiinin eteerisiä öljyjä mm. seuraavasti:


HUONETUOKSUNA

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä diffuuseriin, ja nauti appelsiinin tuoksuisesta kodista. Tai tee raikas suihkutettava huonetuoksu lisäämällä eteeristä öljyä veden sekaan suihkepulloon.

IHONHOIDOSSA

Virkistävä appelsiini sopii erityisesti rasvaiselle iholle. Sisältää runsaasti soluja uudistavaa D-limoneeni antioksidanttia. Tee kasvo- tai vartaloöljy kylmäpuristettuun kasviöljyyn.

KYLVYSSÄ TAI SAUNATUOKSUNA

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä löylyveden sekaan ja nauti pirteistä löylyistä. Tai lisää muutama tippa neutraalin suihkugeelin saadaksesi raikkaan tuoksun.

YLEISEEN PIRISTYKSEEN TAI RAUHOITTUMISEEN

Tee eteerisestä öljystä roll on -tuoksu tai lisää muutama tippa diffuuserikoruun ja nauti tuoksusta koko päivä.

VATSAOIREISIIN

Lisää 1-3 tippaa appelsiinin eteeristä öljyä ruokalusikalliseen kylmäpuristettua kasviöljyä ja hiero vatsalle. Rauhoittava appelsiini parantaa ruuansulatusta ja saattaa auttaa myös kuukautisoireisiin.


Laimenna eteerinen öljy aina ennen käyttöä iholle.


Citrus Sinensis, 10 ml