• Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
  • Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
Alpha eteerinen tuoksusekoitus, luomu, 10 ml

Alpha eteerinen tuoksusekoitus, luomu, 10 ml

Tuote loppu varastosta

Kuvaus

Alpha on 100% luomulaatuisten eteeristen öljyjen sekoitus antamaan potkua elämään. Tehty niihin hetkiin, kun tarvitaan päättäväisyyttä, elinvoimaa ja kestävyyttä.

Zoi Organic Alpha -tuoksusekoitus antaa voimaa ja potkua päivään. Sen sisältämä sekoitus luomulaatuisia eteerisiä öljyjä on valittu siten, että ne kaikki tukevat toisiaan, luoden energisoivan kokonaisuuden.

Alpha avautuu piparmintun ja appelsiiniin energisillä aromeilla. Tuoksun ytimessä on rosmariinin tutkitusti keskittymiskykyä nostavaa voimaa. Sitä tukee myös mustapippuri, joka antaa potkua. Juurituoksuna toimii seetripuu, jonka luomalla vankalla perustalla muut tuoksut pääsevät loistamaan omilla ominaisuuksillaan.

Tiesitkö? Alpha on kreikkalaisten aakkosten ensimmäinen kirjain. Se on johdettu vanhasta foinikialaisesta symbolista, joka merkitsi 'johtajaa' tai 'härkää'. Alpha on se voima, joka vie elämässä eteenpäin.


Voit käyttää eteerisiä öljyjä seuraavasti:


HUONETUOKSUNA

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä diffuuseriin ja nauti hyväntuoksuisesta kodista, tai tee raikas suihkutettava huonetuoksu lisäämällä eteeristä öljyä veden sekaan suihkepulloon.

VARTALO- JA HIERONTAÖLJYSSÄ / AROMATERAPIASSA

Lisää 1-3 tippaa eteeristä öljyä ruokalusikalliseen kylmäpuristettua kasviöljyä (esim. kookosöljy).

PYYKIN PESUSSA

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä tuoksuttoman pyykinpesuaineen sekaan tai tee pyykkietikkaa.

KODIN SIIVOUKSESSA

Lisää eteeristä öljyä tuoksuttoman yleispuhdistusaineen tai etikan sekaan suihkepulloon. Männyn eteerinen öljy on desinfioiva ja sitruunan pirteä tuoksu antaa pikantin säväyksen siivoukseen!

KYLVYSSÄ TAI SAUNATUOKSUNA

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä löylyveden sekaan ja nauti rentouttavasta löylyhetkestä.

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä neutraalin suihkugeelin tai shampoon sekaan. Rosmariini hoitaa sekä päänahkaa että ihoa!

Tee jalkakylpy emulgoimalla eteerinen öljy suolaan.

FLUNSSA-AIKANA

Käytä hengitysteitä avaavia eteerisiä öljyjä diffuuserissa tai höyryhengityksessä. Voit myös sekoittaa viilentävää eukalyptuksen eteeristä öljyä kasviöljyyn ja levittää rintakehään helpottaaksesi tukkoista oloa.

LUONNOLLISEEN KOSMETIIKKAAN

Tee hemmoitteleva vartalokuorinta tai kasvonaamio - tai käytä eteeristä öljyä osana partaöljyä!

YLEISEEN PIRISTYKSEEN TAI RAUHOITTUMISEEN

Tee eteerisestä öljystä roll on -tuoksu tai lisää muutama tippa diffuuserikoruun ja nauti tuoksusta koko päivä.


Laimenna eteerinen öljy aina ennen käyttöä iholle.


Sisältää: appelsiini (Citrus Sinensis), piparminttu (Mentha Piperta), seetripuu (Cedrus Atlantica), rosmariini (Rosmarinus Officinalis), mustapippuri (Piper Nigrum). Kaikki ainesosat ovat luomulaatuisia.