• Ystävämyynnit 23.11. - 15.12.
  • Suomalaiselta perheyritykseltä
  • Kaikki toimitukset 5€ - myös kotiinkuljetus!
  • Ystävämyynnit 23.11. - 15.12.
  • Suomalaiselta perheyritykseltä
  • Kaikki toimitukset 5€ - myös kotiinkuljetus!

*ALE* Tau eteerinen tuoksusekoitus, luomu, 10 ml

8,00 €

16,00 €

Varastossa

Kuvaus

Tau on 100% luomulaatuisten eteeristen öljyjen sekoitus tuomaan juurevuutta elämään. Ihanteellinen kun kaipaat järkkymättömyyttä ja kaiken kestävää mielenrauhaa.

Zoi Organic Tau -tuoksusekoitus on luotu antamaan vakautta elämään. Sen sisältämä sekoitus luomulaatuisia eteerisiä öljyjä on valittu siten, että jokainen tuoksu ja sen aromaattiset ominaisuudet tukevat toisiaan synergisesti, luoden vakaan kokonaisuuden.

Tau blendi avautuu sen ydintuoksujen yhdistelmällä aromaattista korianterin siementä ja mäntyä. Korianterin siemenet ovat ikivanha elinvoiman symboli – niitä on jopa löydetty muinaisten egyptiläisten pyramidien kätköistä, vuosituhansien jälkeen. Mänty muistuttaa kaiken kestävästä sitkeydestä. Ripaus mustapippuria antaa patchoulin ja seetripuun muodostamalle juurituoksulle potkua.

Tiesitkö?

Tau on paitsi kreikkalaisten aakkosten 19:sta kirjain, myös matematiikassa ja fysiikassa käytetty symboli. Tau voi tarkoittaa niin alkeishiukkasta kuin ympyrän vakiota. Symbolisesti, kirjaimen muodon voi myös nähdä syvälle ulottavana puun juurena.


Huom! Päiväys 6 kk avaamisesta.


Voit käyttää eteerisiä öljyjä seuraavasti:


HUONETUOKSUNA

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä diffuuseriin ja nauti hyväntuoksuisesta kodista, tai tee raikas suihkutettava huonetuoksu lisäämällä eteeristä öljyä veden sekaan suihkepulloon.

VARTALO- JA HIERONTAÖLJYSSÄ / AROMATERAPIASSA

Lisää 1-3 tippaa eteeristä öljyä ruokalusikalliseen kylmäpuristettua kasviöljyä (esim. kookosöljy).

PYYKIN PESUSSA

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä tuoksuttoman pyykinpesuaineen sekaan tai tee pyykkietikkaa.

KODIN SIIVOUKSESSA

Lisää eteeristä öljyä tuoksuttoman yleispuhdistusaineen tai etikan sekaan suihkepulloon. Männyn eteerinen öljy on desinfioiva ja sitruunan pirteä tuoksu antaa pikantin säväyksen siivoukseen!

KYLVYSSÄ TAI SAUNATUOKSUNA

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä löylyveden sekaan ja nauti rentouttavasta löylyhetkestä.

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä neutraalin suihkugeelin tai shampoon sekaan. Rosmariini hoitaa sekä päänahkaa että ihoa!

Tee jalkakylpy emulgoimalla eteerinen öljy suolaan.

FLUNSSA-AIKANA

Käytä hengitysteitä avaavia eteerisiä öljyjä diffuuserissa tai höyryhengityksessä. Voit myös sekoittaa viilentävää eukalyptuksen eteeristä öljyä kasviöljyyn ja levittää rintakehään helpottaaksesi tukkoista oloa.

LUONNOLLISEEN KOSMETIIKKAAN

Tee hemmoitteleva vartalokuorinta tai kasvonaamio - tai käytä eteeristä öljyä osana partaöljyä!

YLEISEEN PIRISTYKSEEN TAI RAUHOITTUMISEEN

Tee eteerisestä öljystä roll on -tuoksu tai lisää muutama tippa diffuuserikoruun ja nauti tuoksusta koko päivä.


Laimenna eteerinen öljy aina ennen käyttöä iholle.


Sisältää: seetripuu (Cedrus Atlantica), mänty (Pinus Sylvestris), patchouli (Pogostemon Cablin), korianterinsiemen (Coriandrum Sativum), mustapippuri (Piper Nigrum). Kaikki ainesosat ovat luomulaatuisia.