Zoi Organic Helsinki on suomalainen perheyritys

Perhearvot, luonto, puhtaat raaka-aineet ja tuoksut ovat lähellä sydäntämme

Zoi Organicin kaksi värikästä kotia sijaitsevat Helsingin Vallilassa ja Lontoon Notting Hill:ssa. Yrittäjiä Henna ja Johanna Iivosta inspiroivat maailman tarinat, mitkä ovatkin olleet lähtökohtana Zoi Organicin luomisessa. Haluamme avata tuoksujen tarinoita koko tuotevalikoimamme kautta.

Zoi Organic syntyi aidosta intohimosta luonnollisiin tuoksuihin ja monipuolisiin eteerisiin öljyihin. Hennan kotona eteeriset öljyt tuoksuvat joka puolella – huonetuoksuna, pyykin seassa, siivousaineissa, saunassa, ja niin edelleen. ”Olen herkistynyt kemikaaleille, joten tuoksu-entusiastina eteeriset öljyt ovat olleet pelastukseni tuoksuttomuuden keskellä”.

Halusimme luoda helposti lähestyttävän tuotesarjan, mikä tuo palan iloa jokaisen arkeen. Hyvältä tuoksuva koti on ensimmäinen asia, minkä saatat pistää merkille kotiin palatessasi työpäivän jälkeen. Tuoksuilla on musiikin tavoin todella suuri vaikutus tunnetiloihimme.

Zoi Organic Helsingin öljyt pullotetaan ja pakataan Vallilassa. Tuotteemme tulevat luomusertifioiduilta tiloilta ympäri maailmaa. Jokainen kasvi tai puu saa kasvaa sille luonnollisessa ympäristössä, ilman synteettisiä myrkkyjä tai lannoitteita.

Voit tutustua tuotteisiimme Vallilan Showroom-kaupassa, sekä tapahtumissa missä olemme mukana. Yhteystiedot ja tapahtumat löydät täältä. Pidämme myös rentoja esittelyiltoja, mitkä ovat loistava keino kerätä esimerkiksi parhaat ystävät koolle.