• Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
  • Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
Uudet diffuuserikorut verkkokaupasta

Uudet diffuuserikorut nyt verkkokaupassa!

Suomessa käsityönä valmistetut diffuuserirannekorut on tilattavissa verkkokaupasta. Diffuuserikoru on sekä ajaton että tyylikäs – mutta myös hyvin trendikäs tapa hyötyä eteeristen öljyjen ja kivien tuomasta energiasta. Olemme tehneet kolme kehon energiatasoihin eri tavoin vaikuttavaa korua:

Inhale Love’ nimensä mukaisesti huokuu rakkautta. Ruusukvartsi on kautta aikojen tunnettu rakkauden kivenä. Ruusukvartsin, kuten myös Botswana akaatin, koetaan voimistavan ja eheyttävän sisintä rakkautta ja myös auttavan myötätunnon kasvattamisessa itseä ja muita kohtaan. Savukvartsi taas on maadoittava kivi; sen koetaan vahvistavan luottamusta elämää kohtaan sekä tasapainottavan kehoa.

Deep Breath’ antaa voimaa, mutta myös tyyneyttä. Ametisti on yksi tunnetuimmista ja käytetyimmistä voimakivistä. Sen koetaan kasvattavan henkistä voimaa sekä sisäistä rauhaa. Sininen pitsiakaatti on rauhoittava kommunikaation kivi ja sen koetaan auttavan oman totuuden ilmaisemisessa. Lapis Lazuli vahvistaa henkisiä kykyjä ja sen koetaan antavan viisautta.

Uplift’ kohottaa niin energiatasoja kuin mielialaakin. Voimakkaan aurinkoenergian kantajana sitriinin koetaan lataavan kantajaansa. Se voi antaa seesteistä onnen tunnetta sekä edistää luovuutta. Karneolia sanotaan itsevarmuuden kiveksi. Sen koetaan lisäävän vireyttä, tahdonvoimaa ja päättäväisyyttä. Tiikerinsilmä taas voi auttaa pysymään positiivisena ja sen koetaan poistavan negatiivista energiaa.

Näissä kaikissa koruissa on lisäksi mukana Santelipuun helmiä. Santelipuu on jo itsessään eteerinen. Siinä on syvä, lämmin ja balsaminen tuoksu. Aistillisen santelipuun koetaan lohduttavan sekä lisäävän emotionaalista tasapainoa.

Korut kovat saatavilla kolmessa koossa:

Koko S: ympärysmitta ~17 cm

Koko M: ympärysmitta ~18 cm

Koko L: ympärysmitta noin ~19 cm

Helmen Ø 6 mm, laavakivi Ø 8 mm