• Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
  • Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
Mikä on diffuuseri?

UKK DIFFUUSERI

Mikä on diffuuseri?

Diffuuseri on veden ja eteeristen öljyjen kanssa toimiva laite, jonka keraaminen ulkokuori kätkee sisäänsä modernin ultraäänitekniikan. Ultraäänilevyn värähtely saa aikaan viileän vesihöyryn, jonka mukana eteeristen öljyjen puhtaat tuoksunuotit leviävät huoneilmaan.

Kosteuttaako diffuuseri huoneilmaa?

DIffuuseri tuottaa kylmävesihöyryä, joka kosteuttaa huoneilmaa noin 40m2 kokoisessa huoneessa. Sen lisäksi, että diffuuseri kosteuttaa huoneilmaa, sitoo se myös pölyä, ja onkin näin erinomainen apu hengitystieoireisiin flunssa- ja allergiakausina. On kuitenkin muistettava, että diffuuseri ei ole ilmankostutin, eikä näin ollen kosteuta huoneilmaa yhtä paljon.

Voiko diffuuseria käyttää lemmikkitaloudessa?

Lapsi- ja eläintalouksissa on hyvä muistaa, että öljyt annostellaan aina herkimmän haistelijan mukaan. Lisäksi eläimillä tulisi olla mahdollisuus poistua huoneesta, missä diffuuseria käytetään. On myös hyvä seurata, kuinka lemmikkisi reagoi tuoksuun, sillä myös eläimet ovat yksilöitä, kuten me ihmisetkin.

Onko diffuuseri helppo puhdistaa?

Diffuuserin puhtaanapito on helppoa, kunhan tyhjennät ja huuhtelet vesisäiliön jokaisen käyttökerran jälkeen. Käyttömäärästä riippuen puhdistus etikalla tai alkoholilla on hyvä tehdä muutaman kerran kuukaudessa. Kostuta vanulappu tai pehmeä liina etikkaan tai alkoholiin, ja pyyhi diffuuserin vesisäiliö kauttaaltaan.

Missä diffuuserit valmistetaan?

Diffuuseri valmistetaan Kiinan innovatiivisessa teknologiakaupungissa Shenzhen:ssa. Diffuuserin laatu tarkistetaan kansainvälisen ISO 9001 laadunhallintajärjestelmän standardien mukaan. Sen lisäksi, että valmistajamme testaa jokaisen laitteen, varmistamme itse laadun ja toimivuuden vielä henkilökohtaisesti ennen tuotteen lähettämistä asiakkaalle.