• Ilmainen toimitus yli 60€ ostoksille
  • Pikkupaketit suoraan postilaatikkoon vain 2,90€
  • Ilmainen toimitus yli 60€ ostoksille
  • Pikkupaketit suoraan postilaatikkoon vain 2,90€
Eteeriset öljyt suomalaiselta perheyritykseltä

Zoi Organic Helsinki on suomalainen perheyritys

Perhearvot, luonto, puhtaat raaka-aineet ja tuoksut ovat lähellä sydäntämme. Zoi Organicin kaksi värikästä kotia sijaitsevat Helsingissä ja Lontoossa. Yrittäjiä Henna ja Johanna Iivosta inspiroivat luonnon tuoksut sekä maailman tarinat, mitkä ovatkin olleet lähtökohtana Zoi Organicin luomisessa. Haluamme avata tuoksujen tarinoita koko tuotevalikoimamme kautta.


Zoi Organic on saanut nimensä kreikankielisestä sanasta "zoi" – "elämä". Tuoteperhe syntyi aidosta intohimosta luonnollisiin tuoksuihin ja monipuolisiin eteerisiin öljyihin. Hennan kotona eteeriset öljyt tuoksuvat kaikkialla; huonetuoksuna, pyykkietikassa, siivousaineissa, saunassa – ja niin edelleen. Eteeriset öljyt ovat avanneet aivan uuden tuoksumaailman kemikaaleille herkistyneelle yrittäjälle.

Halusimme luoda värikkään ja helposti lähestyttävän tuotesarjan luomulaatuisia eteerisiä öljyjä. Hyvältä tuoksuva koti on ensimmäinen asia, minkä saatat pistää merkille palatessasi kotiin työpäivän jälkeen. Tuoksuilla on musiikin tavoin suuri vaikutus tunnetiloihimme. Tuotteemme tulevat luomusertifioiduilta tiloilta ympäri maailmaa. Jokainen kasvi tai puu saa kasvaa sille luonnollisessa ympäristössä, ilman synteettisiä myrkkyjä tai lannoitteita. Tällä varmistamme sen, että tuotteemme ovat puhtaita ja laadukkaita. Sertifiointistandardit merkitsevät myös sitä, että ympäristön ja luonnonvaraisten eläinten suojelun periaatteet täyttyvät.

Haluatko tutustua paremmin tuotteisiimme?

Pidämme rentoja esittelyiltoja, mitkä ovat loistava keino kerätä esimerkiksi parhaat ystävät koolle. Sen lisäksi, että illan aikana on mahdollisuus tehdä ostoksia vaihtuvin tarjouksin, saa jokainen kattavan tiedon eteeristen öljyjen käyttötavoista ja vaikutuksista. Toivoiden mukaan valmistamme myös illan aikana jokaiselle oman parfyymin tai huonetuoksun.


Olemme myös mukana erilaisissa tapahtumissa sekä alan messuilla. Yhteystiedot ja tapahtumat löydät täältä.

Zoi Organic tuo luonnon eteeristen öljyjen voiman jokapäiväiseen elämään.