• Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
  • Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
Zoi Organic on suomalainen perheyritys

Zoi Organic Helsinki on suomalainen perheyritys

Perhearvot, luonto, puhtaat raaka-aineet ja tuoksut ovat lähellä sydäntämme. Zoin tuoteperhe syntyi aidosta intohimosta luonnollisiin tuoksuihin ja monipuolisiin eteerisiin öljyihin. Kotonamme eteeriset öljyt tuoksuvat kaikkialla; huonetuoksuna, pyykkietikassa, luonnollisissa siivousaineissa, saunassa, kotikosmetiikassa... Ne ovat myös yleisesti hyvinvoinnin tukena koko perheen käytössä - etenkin flunssa-aikana.

Halusimme luoda värikkään ja helposti lähestyttävän tuotesarjan luomulaatuisia eteerisiä öljyjä. Hyvältä tuoksuva koti on ensimmäinen asia, jonka saatat pistää merkille palatessasi kotiin työpäivän jälkeen. Tuoksuilla on musiikin tavoin suuri vaikutus tunnetiloihimme. Tuotteemme tulevat luomuviljelmiltä ympäri maailmaa. Jokainen kasvi tai puu saa kasvaa sille luonnollisessa ympäristössä, ilman synteettisiä myrkkyjä tai lannoitteita. Tällä varmistamme sen, että tuotteemme ovat puhtaita ja laadukkaita. Sertifiointistandardit merkitsevät myös sitä, että ympäristön ja luonnonvaraisten eläinten suojelun periaatteet täyttyvät.

Nautinnollisia hetkiä eteeristen öljyjen parissa!

Henna Iivonen

Zoi Organic Helsingin perustaja

Haluatko tutustua paremmin tuotteisiimme?

Pidämme rentoja esittelyiltoja, mitkä ovat loistava keino kerätä esimerkiksi parhaat ystävät koolle. Sen lisäksi, että illan aikana on mahdollisuus tehdä ostoksia vaihtuvin tarjouksin, saa jokainen kattavan tiedon eteeristen öljyjen käyttötavoista ja vaikutuksista. Toiveiden mukaan valmistamme myös illan aikana jokaiselle oman parfyymin tai huonetuoksun.

Olemme myös mukana erilaisissa tapahtumissa sekä alan messuilla. Yhteystiedot ja tapahtumat löydät täältä.

Zoi tuo luonnon eteeristen öljyjen voiman jokapäiväiseen elämään.