• Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
  • Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
Hemmottele itseäsi eteerisillä öljyillä

Hemmottele itseäsi eteerisillä öljyillä

Tuoksuilla on musiikin tavoin suuri vaikutus tunnetiloihimme. Jo pelkästään hyvältä tuoksuva koti saa hymyn huulille, mutta eteerisiä öljyjä voi käyttää paljon muuhunkin. Nyt onkin aika keskittyä omaan hyvinvointiin ja hemmotella hieman itseä!

Hemmotteluhetkeen tarvitset kylmäpuristettua kasviöljyä (kuten manteliöljy, kookosöljy tms.), sokeria, suolaa, eteerisiä öljyjä, (hunajaa), lempimusiikkiasi (ja lasillisen lempijuomaasi).

Onko sinulla kutiava ja hilseilevä hiuspohja? Voit tehdä hiuspohjaa rauhoittavan öljyn sekoittamalla rosmariinin eteeristä öljyä kasviöljyyn, kuten manteliöljyyn. Kiillottomiin hiuksiin taas saat eloa seetripuun eteerisellä öljyllä. Tiputa kämmenelliseen kasviöljyä noin 3 tippaa eteeristä öljyä. Levitä hiusöljy päänahkaan ja edelleen kohti latvoja. Anna vaikuttaa puolesta tunnista tuntiin. 

Hiusöljyn vaikuttaessa voit tehdä itsellesi rentouttavan kylvyn - mikäli sinulla on kylpyamme - tai jalkakylvyn, mikä rentouttaa lähes yhtä ihanasti. Kylpyä/jalkakylpyä varten voit emulgoida eteerisen öljyn esimerkiksi suolaan. Lambda eteeristen öljyjen tuoksusekoitus on tehty rentoutumishetkiin. Sen sisältämä sekoitus luomulaatuisia eteerisiä öljyjä on valittu siten, että jokainen tuoksu ja sen aromaattiset ominaisuudet tukevat toisiaan synergisesti. Lisää 1 desilitraan suolaa noin 5 tippaa eteeristä öljyä.

Nyt sulje ovi sekä muilta henkilöiltä että ajatuksiltasi, laita lempimusiikkiasi soimaan ja nauti vaikka lasillinen kuohuviiniä - olet sen ansainnut!

Kylvyn jälkeen voit vielä kuoria koko vartalon - tai vain jalkaterät - pehmentävällä ja kosteuttavalla kuorinnalla. Sekoita kylmäpuristettuun kasviöljyyn sokeria tai suolaa, halutessasi hieman hunajaa, ja muutama tippa eteeristä öljyä. Esimerkiksi May Chang -eteerinen öljy tuo ihanan tuoksun vartalokuorintaan – ja kaiken lisäksi sitä on sanottu nuorekkaan ihon salaisuudeksi. 

Ihanaa hemmotteluhetkeä!