• Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki
  • Suomalainen perheyritys
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki

UUTUUS! Nyt saatavilla kuusi erilaista lahjasettiä

Uniikit Zoi lahjasetit ovat pakattu laadukkaaseen lahjapakettiin. Muista ystävää ja anna läheisellesi lahjaksi hyvää oloa.

> Lahjasetit

UUTUUS! Nyt saatavilla kukkaisvedet ja kasviöljyt

Ihanat kukkaisvedet ja kasviöljyt tukevat Zoin eteeristen öljyjen valikoimaa. Kukkaisvesi on 100% puhdasta, eikä sisällä säilöntäaineita, alkoholia tai emulgointiaineita. Se sopii sellaisenaan kasvovedeksi kaikille ihotyypeille.

> Kukkaisvedet ja kasviöljyt

Suomalainen Zoi Organic on saanut rinnalleen Zoi Natural -tuotesarjan

Zoi Natural on tuotesarja luonnon omia tuoksuja, jotka antavat arkeesi palan ihanuutta ja raikkautta - luonnollisesti! Eteeristen öljyjen tuoksu on selkeä ja raikas, ja voit aistia siinä puhtaan luonnon.

> Natural tuotesarja

Zoi Organic eteeriset öljyt ovat luomusertifioituja, aitoja ja puhtaita

'Organic' eteeriset öljymme ovat aitoja ja puhtaita luomuöljyjä

Luomulaatuiset eteeriset öljymme tulevat luomusertifioiduilta viljelijöiltä ympäri maailmaa. Jokainen eteerinen öljy sisältää liudan käyttötarkoituksia, aina rentoutumisesta virkistykseen.

> Eteeriset öljyt

Uusi tapa tuoksua!

Diffuuserikoru toimii sekä koruna että luonnollisena tuoksuna synteettisen parfyymin sijaan. Käsityönä Suomessa valmistetun diffuuserikorun avulla voit hyötyä eteeristen öljyjen ja kivihelmien yhdessä tuomasta energiasta.

> Diffuuserikorut

Keraaminen diffuuseri tuoksuttaa ja kosteuttaa huoneilmaa

Keraaminen diffuuseri on näyttävä ja ilmaa kosteuttava tunnelmanluoja

Keraamisessa diffuuserissamme yhdistyvät selkeälinjainen muotoilu, kylmähöyry-teknologia ja tunnelmalliset LED-valovaihtoehdot. Klassisen kaunis diffuuseri sopii niin kotiin kuin toimistolle, käytettäväksi eteeristen öljyjen kanssa luomaan oikea tunnelma joka tilanteeseen.

> Ultraääni-diffuuserit

TUOTTEET